Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 15 mai 2023. Dragonii scapă de problemele financiare

Zodiac chinezesc. Veștile astrologilor pentru luni, 15 mai 2023. Ce se mai întâmplă în viețile nativilor, la început de săptămână.
14.05.2023 | 13:00
Zodiac chinezesc pentru luni 15 mai 2023 Dragonii scapa de problemele financiare
Zodiacul chinezesc pentru începutul de săptămână, luni, 15 mai 2023. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Predicții astrologice ale înțelepților din Orient pentru începutul de săptămână. Noi vești pentru nativi, valabile pentru luni, 15 mai 2023. Unii dintre ei vor scăpa de problemele financiare, cu care se confruntau de multă vreme. Alții vor reuși să-și învinge frici pe care nu reușeau să le îndepărteze.

Zodiac chinezesc pentru luni, 15 mai 2023. Ce se întâmplă nou în viața nativilor

Șobolan

Șobolanul va fi agitat la început de săptămână. Va trebui să facă mai multe drumuri pentru a-și achiziționa un bun de valoare. Va simți presiune pe umerii săi și nu va scăpa de reproșuri. Multă lume îi va atrage atenția că acționează nepotrivit.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolul va avea parte de o surpriză din partea persoanei iubite. I se pregătește ceva memorabil și își va da seama cât de iubit este. La rândul său, va întoarce fapta și va fi mai atent de astăzi înainte cu partenerul de cuplu. Îi așteaptă clipe de vis.

Tigru

Tigrul va avea o mâhnire pe suflet, ce va porni de la o faptă din trecut. Nimeni nu-l va putea înțelege, mai ales că va refuza să accepte orice ajutor. Astrologii sunt de părere că Tigrul trebuie să se încurajeze și să meargă mai departe în orice moment.

ADVERTISEMENT

Iepure

Iepurele nu se va ține luni de o promisiune pe care a făcut-o unei persoane apropiate. Astfel, va stârni mulți nervi. Ar trebui să aibă o explicație plauzibilă, dacă nu își doresc să creeze o supărare și mai mare de acum încolo. De asemenea, trebuie și să se țină de promisiuni.

Dragon

Dragonii își repară problemele cu banii. În urma unui câștig în cadrul unei competiții, reușesc să-și achite o parte dintre datorii, de care nu credeau că vor mai scăpa vreodată. Soarele va apărea pe strada lor și le va lumina fiecare pas.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Șarpele va pune la punct o persoană care îl deranja de mai mult timp. Nu-i va mai permite să-i mai pună piedici sau să-l descurajeze în orice acțiunea a sa, de acum încolo. Nativii se vor însingura în viitorul apropiat, deoarece vor să scape de tot ce este toxic.

Cal

Calul începe săptămana cu o veste excelentă. Va primi un apel important din partea unei persoane apropiate, în urma căruia își va schimba viața. Se prevede o plecare peste hotare, în urma căreia se va îmbogăți și va cunoaște o nouă cultură.

ADVERTISEMENT

Capră

Capra își va depăși limitele. Va încerca un lucru la care s-a gândit de multă vreme și de care îi era teamă. Se va redescoperi pe sine și va avea curaj să încerce tot mai multe dificultăți pentru nu mai avea absolut nicio barieră în a reuși tot ceea ce-și propune.

Maimuță

Maimuța se va îndrăgosti profund. Se va întâmpla în mod neașteptat, la un eveniment, și nu își va mai putea lua privirea de la persoana pe care o va admira. Nu este exclus să se creeze o relație frumoasă, dar nativul trebuie să acționeze.

Cocoș

Cocoșii vor fi în al nouălea cer. Vor reuși să își îndeplinească un vis măreț, pentru care au muncit din răsputeri. În sfârșit, planetele par că s-au așezat în favoarea lor. Îi așteaptă o serie de surprize pe bandă rulantă, cărora nu vor mai ști cum să le facă față.

Câine

Câinii vor stârni invidii în jurul lor. Vor reuși să dea lovitura pe plan financiar și să-și deschidă un business la care s-au gândit de multă vreme. În viața lor va fi de acum încolo doar prosperitate, fericire și succesul se va ivi la ordinea zilei.

Mistreț

Mistrețul decurge la un gest emoționant. Își cedează un loc destul de confortabil unei persoane apropiate și va stârni uimire în jur. Nimeni nu se aștepta la fapta sa, prin care a făcut istorie. Universul îl va răsplăti în curând pentru ceea ce a săvârșit.

ADVERTISEMENT