Zodiac chinezesc pentru luni, 25 ianuarie. Dragonul intră în afaceri

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/01/2021, 16:28
Zodiac chinezesc pentru luni, 25 ianuarie. Dragonul intră în afaceri
Dragonul face primul pas în lumea afacerilor. Sursa foto: Pixabay

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc de luni, 25 ianuarie, o zi care te va surprinde cu energii pozitive în plan profesional mai ales dacă te numeri printre nativii din zodia Dragonului și te bate gândul să intri în lumea afacerilor.

Ai face bine să nu renunți, pentru că ideile sunt geniale și dispui de toate resursele necesare. Trebuie doar să le implementezi cu încredere. Orice ți-ar spune unii și alții, nu le da ascultare. Știi foarte bine care e drumul tău, așa că urmează-l fără să te uiți înapoi.

Nu ai întâlnit până acum sufletul pereche? Fii cu ochii-n patru, căci norocul s-ar putea să-ți surâdă chiar în debutul acestei săptămâni.

Șobolan

Trebuie să pleci într-o călătorie în interes personal și te sfătuim să fii foarte atent. Nu de alta, dar există riscul să pierzi toți banii cu care pornești la drum. Dacă primești o propunere de colaborare în plan profesional, nu o accepta înainte să te consulți cu partenerul de viață.

Bivol

Ești foarte nehotărât de la primele ore ale dimineții și reușești să îi derutezi şi pe cei din jur. Nu te implica în mai multe proiecte în același timp, că nu vei termina niciunul. Ba chiar există posibilitatea să ai pierderi financiare.

Tigru

Ai dificultăţi de comunicare şi nu reușești să te înțelegi nici măcar cu persoana iubită. Ești atât de epuizat încât trebuie să renunți la planurile pentru acest debut de săptămână, chiar dacă ei nu-i va pica deloc bine decizia ta.

Iepure

Încearcă să eviți izbucnirile nervoase și vei câștiga bani frumoşi. Fii foarte atent cum discuți cu partenerul de viaţă şi cu persoanele mai în vârstă, ca nu cumva să declanşezi o ceartă.

Dragon

Ești hotărât să demarezi o afacere la care visezi de foarte multă vreme. Nu lipsesc banii, ideile nici atât, așa că drumul e liber. Pornește cu încredere, fără să te uiți înapoi.

Șarpe

După-amiază vrei să te întâlnești cu prietenii, dar  familia îți reproșează că o neglijezi. Nu mai bine rămâi acasă pentru tot restul zilei?

Cal

Ești impulsiv şi ai tendinţa de a-i jigni pe cei din jur. După-amiază primești o invitație pe care nu vrei s-o onorezi, dar accepți de dragul persoanei iubite. E bine că nu te gândești doar la satisfacțiile personale.

Capră/Oaie

S-ar putea ca partenerul de viaţă să-ți reproșeze că nu te preocupă deloc problemele de familie. Poți evita o ceartă, dar numai dacă dacă dovadă de diplomație. Încearcă să-i asculți argumentele și să le combați pe un tom calm.

Maimuță

Se pare că nu pleci în călătorie, din cauza neînţelegerilor cu partenerul de viaţă. Chiar dacă ești convins că ai dreptate, trebuie să faci în așa fel încât să eviți un scandal.

Cocoș

Ai idei bune, dar trebuie să le explici clar și concis, pentru că persoana iubită le interpretează greșit. Evită speculațiile! Nu de alta, dar intuiția te poate înșela uneori.

Câine

Dimineaţa ai mari dificultăţi de comunicare, așa că te sfătuim să amâni discuțiile importante până scapi de oboseala acumulată în ultimele zile. Odihnește-te mai mult, iar dacă se ivește ocazia să faci o scurtă plimbare în natură, nu ezita. Îți va prinde foarte bine.

Mistreț

S-ar putea să pierzi banii investiţi într-o afacere în care ți-ai pus mari speranţe, dar nu te îngrijora. Toate se rezolvă dacă ai o atitudine pozitivă și nu-ți asumi niciun risc. Va răsări soarele și pe strada ta cât de curând.

Închide ×