Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 6 martie 2023. Câinele primește un cadou, iar Mistrețul are parte de mari tensiuni

Zodiac chinezesc pentru luni, 6 martie 2023. Câinele primește un cadou pe placul lui la început de săptămână, iar Mistrețul are parte de mari tensiuni în relația de cuplu.
05.03.2023 | 14:49
Zodiac chinezesc pentru luni 6 martie 2023 Cainele primeste un cadou iar Mistretul are parte de mari tensiuni
Zodiac chinezesc pentru luni, 6 martie 2023. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Astrele anunță un început de săptămână destul de interesant pentru multe dintre zodii. Oaia spre exemplu învață ce înseamnă răbdarea, în timp ce Dragonul are de dat câteva răspunsuri la locul de muncă. Șarpele în schimb caută să dispară din peisaj cât mai repede.

Zodiac chinezesc pentru luni, 6 martie 2023. Maimuța va fi bulversată

Șobolan

Nu toată lumea îți vrea binele, iar asta vei vedea și tu pe pielea ta. Riști să ai parte de trădări la început de săptămână, din partea unor persoane la care nici măcar nu te așteptai. Nu reacționa acid și ai încredere în karma, care știe când să își facă treaba, dar și în ce manieră.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ești pus pe gânduri în legătură cu starea de sănătate a unei persoane dragi. Lasă grijile deoparte pentru că persoana respectivă se simte destul de bine, iar ești singurul care se macină în interior. Niște gânduri pozitive nu ar strica deloc la început de săptămână.

Tigru

Ai șansa să dai marea lovitură din punct de vedere financiar. E o perioadă prosperă de care trebuie să profiți la maxim. Dacă vrei să faci o investiție, acum este momentul, pentru că șansele să pierzi sunt cât se poate de mici. Fă totul după instinct și lasă părerile altora în spate.

ADVERTISEMENT

Iepure

În sfârșit te bucuri de timp de calitate alături de cei dragi. În weekend nu prea ai avut timp de nimic, iar programul de la muncă a fost și el încărcat săptămâna trecută. Poți pleca într-o excursie fulger de câteva ore care să îți reîncarce bateriile pentru următoarele zile de muncă.

Dragon

Ai de dat socoteală în fața superiorilor tăi la locul de muncă. Ai făcut o greșeală în urmă cu ceva timp și de abia acum, aceasta iese la suprafață. Recomandat este să fii cât se poate de sincer, pentru că sunt persoane care te-ar putea înțelege și lucrurile s-ar putea rezolva.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Simți nevoia de liniște și faci tot ceea ce îți stă în putință pentru a dispărea din peisaj. Te gândești la o escapadă chiar la început de săptămână și ar fi bien să o pui și în practică pentru că meriți, având în vedere efortul depus în ultima perioadă, pe toate planurile.

Cal

Uneori e mai bine să îi lași pe cei din jurul tău să aleagă ce este mai bine pentru ei. Obișnuiești să dai prea multe sfaturi și nu multă lume te ascultă. Mai bine stai deoparte și lasă-i să facă ce își doresc, pentru că mai devreme sau mai târziu tot la tine ajung.

ADVERTISEMENT

Oaie

Ziua de luni te învață ce înseamnă răbdarea. Ai avut nenumărate momente în ultima perioadă în care ai vrut să renunți la visul tău și iată că acum, acesta începe să prindă contur. Poate de acum ar fi bine să aștepți și să nu te mai agiți atât de mult pentru ceea cenți dorești.

Maimuță

Vei afla o informație neplăcută despre o persoană din viața ta, care te va pune pe gânduri. Ai grijă să verifici sursa informației, pentru că s-ar putea să fii indus în eroare și sigur nu își dorești asta. De asemenea, evită reacțiile de moment, pentru că pot avea efecte devastatoare.

Cocoș

Cheltuieli neașteptate la început de săptămână cu un membru al familiei. Dacă ai pus ceva bani deoparte pentru o vacanță, aceștia vor dispărea în doar o zi. Să nu îți pară rău pentru ajutorul acordat, pentru că vei ajunge să fii răsplătit mai devreme sau mai târziu pentru gestul tău.

Câine

Primești un cadou complet neașteptat din partea unei persoane care se gândește la tine de ceva timp. Nu doar că îți face ziua mai frumoasă, dar acest dar poate fi ocazia perfectă să începi fie o colaborare, fie o poveste alături de o nouă persoană, care ar putea fi de mare succes.

Mistreț

Se anunță tensiuni în relația de cuplu pentru tine, luni, 6 martie. Evită să te enervezi și să te mai contrazici cu partenerul tău pentru că nu veți ajunge la niciun numitor comun, ci din contră, situația se poate agrava. Mai bine comunicați cu mai mult calm.

ADVERTISEMENT