Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 10 ianuarie 2023. Calul are parte de o petrecere surpriză

Zodiacul chinezesc al zilei de marți, 10 ianuarie 2023. Ce se întâmplă în viața nativilor? Caii au parte de o petrecere surpriză.
09.01.2023 | 15:00
Zodiac chinezesc pentru marti 10 ianuarie 2023 Calul are parte de o petrecere surpriza
Ce se întâmplă marți în viața nativilor din zodiacul chinezesc. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Ziua de marți, 10 ianuarie 2023, se anunță a fi una cu multe conștientizări și schimbări pentru nativi. Aceștia vor trece prin tot felul de stări.

Zodiac chinezesc. Ce se întâmplă marți cu nativii

Marii înțelepți din Orient au și sfaturi de viață pentru semnele zodiacale. Iată horoscopul integral în rândurile de mai jos.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Șobolanul trebuie să-și propună să călătorească cât mai mult în acest an. Va fi pentru el o adevărată terapie și sănătate pentru minte și trup.

Bivol

Bivolul va stârni invidii în a doua zi a săptămânii. Va reuși să obțină un premiu, în cadrul unei competiții, pe care multă lume și-l dorește.

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrii trebuie să discute cu persoana iubită. Tensiunile din ultima vreme își cam spun cuvântul, iar ambii parteneri sunt nedumeriți în legătură cu continuitatea relației.

Iepure

Iepurii vor avea o mică altercație la locul de muncă, de unde vor veni acasă foarte mâhniți. Și-ar putea vărsa nervii pe cei din jur, dar asta nu le face bine.

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonul descoperă o cale de a-și mări veniturile lunare. Secretul nu trebuie să-l divulge și altor persoane, căci vor avea de suferit.

Șarpe

Șarpele va fi atras de către o persoană apropiată de una dintre rudele lui. Nu este exclus ca la mijloc să apară sentimente de dragoste.

ADVERTISEMENT

Cal

Caii ar putea avea parte de o petrecere surpriză, organizată de către cei dragi. Evenimentul are legătură cu o întâmplare recentă din viața Cailor.

Capră

Caprele vor să renunțe la prietenii falși. S-au săturat de falsitate și își doresc să se axeze doar pe lucruri roz în viața lor și oameni care sunt sinceri.

Maimuță

Maimuța trebuie să acorde o mână de ajutor unei persoane dragi, care se află în impas. Astfel, va avea și ea la rândul său parte de bine, în situații limită.

Cocoș

Cocoșii sunt nedumeriți în legătură cu o situație din familie. Nu știu cum să o rezolve, deoarece pare foarte dificilă.

Câine

Câinele trebuie să profite de timpul liber pe care îl mai are la dispoziție. Îl așteaptă o perioadă extrem de agitată și în care trebuie să călătorească foarte mult.

Mistreț

Mistrețul ar putea avea la ușă un musafir neașteptat. Acesta va fi, totuși, o companie foarte plăcută și va încărca atmosfera din casă cu multă energie pozitivă.

ADVERTISEMENT