Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 15 septembrie 2020. Câinele are probleme de sănătate

14.09.2020 | 15:48
Zodiac chinezesc pentru marti 15 septembrie 2020 Cainele are probleme de sanatate
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce horoscopul chinezesc pentru ziua de marți, 15 septembrie, iar veștile sunt destul de bune, chiar dacă cele trei ceasuri rele vor face tot ce le stă în putință să te pună la încercare. Ai tot ce trebuie să faci față provocărilor fără mari probleme.

În plus, relația cu persoana iubită merge de minune și chiar ai de gând să îi propui să treceți la următorul nivel. Mai întâi ai nevoie de un cadru special, nu poți trata acest moment ca pe oricare altul. Noi îți sugerăm să încerci cu o cină romantică, dar decizia îți aparține în totalitate.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Câinelui, nu neglija perioadele de odihnă, pentru că riști să ai probleme de sănătate. Încearcă să-ți faci un program cât mai echilibrat cu putință. Are și organismul limitele lui, totuși.

Șobolan

Trebuie să te întâlnești cu câteva persoane importante, dar nu prea ai chef și ai vrea să amâni. Încearcă să te aduni, altfel vei părea neserios. Până la urmă e în interesul tău să mergi. Nu mai căuta scuze.

ADVERTISEMENT

Bivol

Arzi de nerăbdare să ieși în lume, mai ales că ai nenumărate ocazii. Te simți ca peștele în apă când ești înconjurat de multe persoane, fie că le cunoști sau nu. Unde mai pui că legi prietenii care pot dura o viață întreagă.

Tigru

Nu te grăbi să te manifești în societate dacă simți că nu e momentul potrivit. Vei avea destule ocazii, nu trebuie să forțezi lucrurile acum.

ADVERTISEMENT

Iepure

Primești o invitație căreia ar fi bine să-i dai curs. Nu de alta, dar e în interes profesional și trebuie să profiți de aceste oportunități când se ivesc.

Dragon

Discuția cu o rudă apropiată te pune puțin pe gânduri. Chiar dacă îți reproșează anumite lucruri nu îi răspunzi cu aceeași monedă, ba chiar îți dai seama că are dreptate și încerci să schimbi ceva.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ești extrem de entuziasmat și reușești să ajungi imediat în centrul atenției. Încearcă, totuși să nu neglijezi partenerul de viață tocmai acum, când are mai multă nevoie de tine.

Cal

Ai avut o perioadă agitată și cauți să te relaxezi puțin. Pentru asta sunt prietenii nu? Dă-le un telefon și veți găsi împreună cele mai bune soluții.

Capră/Oaie

Comunici cu persoane de pe alte meleaguri și te bucură foarte mult acest lucru. Nu de alta, dar au trecut ani întregi de când nu v-ați mai văzut. Aveți multe de povestit.

Maimuță

Ești într-o formă de invidiat și asta se vede cu ochiul liber. Nu doar că duci la bun sfârșit toate proiectele profesionale, dar stârnești admirația unei persoane pentru care nutrești sentimente puternice.

Cocoș

Dacă ai în plan să călătorești, nu ezita, pentru că beneficiezi de o conjuctură astrală favorabilă. Poți pleca singur sau cu prietenii. Oricum te vei distra de minune.

Câine

Chiar dacă ai o stare generală bună, fii foarte atent, pentru că suprasolicitarea îți poate provoca probleme de sănătate, mai ales pe sistem nervos. Încearcă să-ți faci un program mai organizat. Trebuie să te și relaxezi până la urmă, viața nu se rezumă doar la muncă.

Mistreț

Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi şi odată cu ea îți vei restabili echilibrul interior. Anumite activități profesinale te tentează, mai ales că adori să experimentezi. Încearcă, totuși să nu obosești prea tare. Fă-le pe toate pas cu pas.

ADVERTISEMENT