Life

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 17-23 august. Câinele vrea să scape de timiditate

16.08.2020 | 19:10
Zodiacul chinezesc pentru saptamana 1723 august Cainele vrea sa scape de timiditate
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru 17-23 august, o săptămână care se anunță plină de provocări, dar și de energii pozitive, mai ales din punct de vedere financiar. Viața profesională trece printr-un moment de schimbare pe care îl așteptai cu nerăbdare de luni întregi.

Fie că începi un job nou sau intri în lumea afacerilor, un lucru e cert: succesul nu te va ocoli dacă dai dovadă de răbdare. Gândește cu atenție fiecare pas și ascultă sfaturile partenerului. Nu de alta, dar are suficientă experiență și e gata să te ajute dacă întâmpini vreo problemă.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativul din zodia Câinelui, ar cam fi timpul să renunți la timiditate, în special când vine vorba despre viața sentimentală. Spune-i persoanei iubite cât de mult înseamnă pentru tine și sigur o vei cuceri. Nu rezolvi nimic dacă o privești tăcut de la distanță.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 17-23 august. Ce provocări te așteaptă

Șobolan

Te-ai fixat pe un anumit rezultat pe care îl aștepți și nu vrei pentru nimic în lume să te gândești și la alte variante. Această atitudine încăpățânată sau rigidă te poate ține departe de o mulțime de alternative care ar putea fi mult mai bune și mai profitabile, ca atare renunți la anumite așteptări, la o programare foarte strictă pe care ți-ai făcut-o cândva, și accepți schimbările din mers. Nici nu știi cum se ivește altceva mult mai bun, dar dacă ești concentrat pe un singur scop, riști să-l ratezi, visând doar la cel deja stabilit.

ADVERTISEMENT

Bivol

Săptămâna aceasta ești neglijent cu chestiunile financiare și ai tendința de a le trata cu indiferență. Această atitudine poate fi păguboasă. Dacă nu te trezești la timp, ori nu calculezi corect unele sume, ori accepți să cumperi un obiect fără să te uiți la preț sau la calitate, ori bați palma pentru o afacere fără să te informezi atent cu privire la adevărata valoare a acelei tranzacții. La prima vedere ai impresia că totul e banal, lipsit de riscuri, subestimând gravitatea anumitor situații. O infimă eroare de calcul poate avea efecte grave mai târziu, deci nu te juca așa cu banii!

Tigru

Ești mulțumit de cursul anumitor evenimente, chiar dacă încă nu se petrece nimic ieșit din comun, dar această normalitate e binevenită. În aceste zile tratezi orice hop, orice impas, orice obstacol care ți se mai ivește în cale ca pe ceva absolut firesc în evoluția spre succes, nu-i dai mai multă importanță decât merită. Cu calm, cu răbdare, cu înțelepciune, depășești orice hop cu ușurință, ca atare nu te crampona de nimicuri. Viața merge mai departe cu naturalețe, şi la fel merită să faci și tu: trăiește totul bucuros, convins că, ai mai învățat ceva util pentru viață!

ADVERTISEMENT

Iepure

În zilele care vin, ești foarte optimist și entuziast pentru că te afli într-un punct al planurilor care te motivează la maxim. Ai convingerea că toate merg ca pe roate, că înaintezi repede și bine spre ceea ce ți-ai propus, ai încredere că totul va fi bine. Toate lucrurile se așază acolo unde trebuie, atunci când trebuie, semn că ești susținut pe toate planurile ca să îți atingi scopul mult mai repede. Așadar, menține acest ritm alert și mai ales acest tonus ridicat, pentru că succesul visat e din ce în ce mai aproape. Gândește pozitiv și continuă așa!

Dragon

Rutina de zi cu zi îți consumă toată energia încât nu mai apuci să te ocupi de nimic altceva decât de chestiuni administrative prin dosare și de restanțele care își așteaptă rândul. Dacă pentru această săptămână ți-ai planificat ceva mai interesant, va trebui să amâni pe altădată, pentru că acum trebuie să aduci la zi mărunțișurile pe care le-ai tot amânat în ultima vreme. După ce scapi de ele, te poți gândi și la alte lucruri, dar, pentru o fire activă ca tine, e frustrant să bată pasul pe loc cu astfel de fleacuri. Asta este…cineva trebuie să le onoreze și pe acestea.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Echipa de lucru din care vei face parte în aceste zile, are numai de câștigat, pentru că sfaturile primite de la tine se vor dovedi a fi salvatoare. Împărtășești cu drag ceea ce știi fără să aștepți nimic în schimb, pentru că aceasta este forma în care întorci celor din jur ceva din serviciile pe care ți le-au oferit aceștia cu alte ocazii. Ești un consilier înțelept care oferă cele mai inteligente soluții chiar și la cele mai complicate probleme, pentru că privești lucrurile logic și imparțial. Ceilalți ar trebui să îți urmeze îndrumările, pentru că sunt sfaturi bune!

Cal

Începutul de săptămână îți aduce o veste care îți strică buna dispoziție, dar și planurile pe care le aveai în gând, deci trebuie să te pregătești pentru o schimbare bruscă. Nu îți convine ceea ce auzi, dar ai putea totuși să te consolezi cu ceea ce ți se oferă în schimb, chiar dacă nu e deloc la nivelul așteptărilor tale. Tot e ceva decât deloc. Ai ceva de comentat, de criticat, judecățile tale pot fi aspre, poate corecte și binemeritate la urma urmei, dar ele nu vor schimba cu nimic sensul negativ în care au luat-o lucrurile. În cele din urmă, vei accepta înfrângerea.

Capră/Oaie

Atragi alături persoane fără experiență care te privesc cu admirație, așteptând mult de la tine în aceste zile. Vor un sfat, o îndrumare, o lecție de viață, semn că îți apreciază mult experiența sau superioritatea în unele planuri. Ai ce să le împărtășești, știi atâtea, ca atare te vei dedica lor cu inima deschisă, dornic să transmiți mai departe ceea ce știi. Nimic nu e mai încântător decât să vezi oameni care nu știau nimic atunci când au venit și pleacă de aici cu lecția învățată, fiind cu ceva mai înțelepți decât la început. Poți fi un profesor excelent pentru cei tineri!

Maimuță

Săptămâna debutează cu multă muncă. Muncești cu drag și ești conștient că rezultatele proiectului la care îți aduci contribuția depind numai și numai de forțele tale. Deții toate resursele necesare unui succes deplin: chef de muncă, energie, răbdare, ambiție pentru a pune în practică ceea ce ai învățat la nivel teoretic, deci nu e decât o chestiune de timp până se văd roadele muncii tale. Ești pe drumul cel bun, apar stimulente pe parcurs care îți confirmă faptul că ceea ce facei e de valoare și va avea efectele scontate la final, deci nu te opri: punctul final nu e departe!

Cocoș

Anturajul în care te afli în aceste zile te ambiționează să dai tot ce ai mai bun din tine, să nu aștepți, să acționezi, pentru că aceasta este o perioadă perfectă pentru o inițiativă de zile mari. Deții toate resursele pentru a reuși ce ți-ai propus și ai mare noroc de un grup de colaboratori foarte buni care te împing de la spate și își aduc și contribuția la scopul final. Pe cont propriu, fiecare separat, rezultatele nu ar fi aceleași, dar, unindu-vă cu toții forțele, ritmul va crește, înaintând împreună spre reușită!

Câine

Pentru a putea depăși starea de timiditate crescută din aceste zile, vei avea nevoie de o garanție, de ceva cert pe care să te poți baza. Atât timp cât nimeni nu ți-o oferă, parcă ai călca pe coji de ouă, permanent speriat de ce s-ar putea întâmpla. Luptă cu aceste emoții negative, pentru că și ele pot fi sursa unor evenimente neplăcute, deoarece atunci când abordezi o acțiune sigur pe tine și fără nicio frică, nimic nu te mai poate intimida. Informația menită să-ți alunge teama poate apărea!

Mistreț

Afacerile tale ar trebui să cunoască în această săptămână o ameliorare, pentru că vei găsi noi idei profitabile care îți vor asigura un venit în creștere. Clienții vor aprecia ceea ce le oferi, poți primi felicitări și laude sincere, ceea ce devine motivul pentru care te vei implica și mai mult în ceea ce faci. Ești mândru de ceea ce îți iese din mâini sau din minte și, cât timp apar aprecieri și bani ești capabil de reușite și mai grozave! Cum să nu lucrezi cu pasiune când vezi bucurie și plăcere în ochii celor cărora le dedici munca ta?

ADVERTISEMENT