Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 21 februarie 2023. Oaia dă marea lovitură, iar Mistrețul află un adevăr important

Zodiac chinezesc pentru marți, 21 februarie 2023. Oaia are șansa să dea mare lovitură din punct de vedere profesional, iar Mistrețul va fi marcat de o informație pe care o află.
20.02.2023 | 15:00
Zodiac chinezesc pentru marti 21 februarie 2023 Oaia da marea lovitura iar Mistretul afla un adevar important
Zodiac chinezesc pentru marți, 21 februarie 2023. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Astrele anunță o zi de marți destul de intensă pentru multe dintre zodii. Calul spre exemplu e pe drumuri mai toată ziua, în timp ce Dragonul se află în centrul unor tensiuni la locul de muncă. Bivolul în schimb are de primit o lecție extrem de importantă.

Zodiac chinezesc pentru marți, 21 februarie 2023. Iepurele este nefericit

Șobolan

Te așteaptă niște cheltuieli neprevăzute, marți, 21 februarie, iar asta îți va da calculele puțin peste cap. Poate de acum ar fi bine să mai pui niște bani și deoparte, pentru că nu se știe cum ai nevoie de ei. Evită să ceri ajutorul altora și bazează-te doar pe resursele tale de această dată.

ADVERTISEMENT

Bivol

Primești o lecție importantă din partea unei persoane extrem de apropiate. Vei vedea că nu trebuie să ai încredere în oricine și că unele planuri de viitor ar fi bine să le ții doar pentru tine. În final, chiar dacă te așteaptă întâmplări nefavorabile, lucrurile se vor aranja pentru tine.

Tigru

Certuri în relația de cuplu din cauza banilor. S-ar părea că la acest capitol nu prea sunteți pe aceeași lungime de undă. Încercați să găsiți o cale de mijloc, pentru că mereu există una. De asemenea, nu uita nici de comunicare, pentru că ea este cheia când vine ora de liniște și înțelegere într-o relație.

ADVERTISEMENT

Iepure

Fără vreun motiv anume începi să te simți din ce în ce mai nefericit marți. Sunt lucruri care nu îți mai convin și de asemenea te gândești că nu ești în locul potrivit. Poate ar fi bine să vezi situațiile respective dintr-o altă lumină și să iei doar ce este bun din ele, pentru că te va ajuta enorm.

Dragon

Tensiunile mari de la locul de muncă te vor pune pe gânduri. Te gândești dacă să renunți la actualul job și să treci la un alt nivel. Ar fi bine să te gândești de două ori înainte însă și să iei în calcul orice fel de scenariu, pentru că riști să faci o mare greșeală.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Te afli într-un impas legat de un plan pe care îl aveai de multă vreme. Nu știi ce alegere să faci și la ce sau la cine să renunți. Încearcă să ai răbdare pentru că vei ajunge să primești un semn care va face lucrurile mult mai clare. Timpul oricum este de partea ta.

Cal

O zi în care ești pus mereu pe drumuri. Toată lumea are așteptări de la tine, iar tu faci eforturi suplimentare. Încearcă însă să mai iei și o pauză după atâta alergătură, pentru că oboseala se resimte. De asemenea, ține cont de faptul că nu trebuie să mulțumești chiar atât de mulți oameni.

ADVERTISEMENT

Oaie

Ai șansa să dai marea lovitură din punct de vedere profesional. Astrele te susțin pe toate planurile și o oportunitate pe care o așteptai de multă vreme în sfârșit apare. Ar fi bine să profiți de ea pentru că nu se știe când va veni din nou un astfel de moment în viața ta.

Maimuță

Primești o sumă importantă de bani fix într-un moment în care aveai reală nevoie. Ai grijă însă ce faci cu ei pentru că mai devreme sau mai târziu s-ar putea să le simți lipsa. De asemenea, s-ar putea să ai parte și de o surpriză plăcută, marți, 21 februarie.

Cocoș

O zi plină de inspirație. Ai noi idei și bonus, ai și șansa să le pui în practică la locul de muncă. Lumea crede în tine, iar acest lucru îți va crește enorm stima de sine. Profită de acest moment și nu ezita să își expui punctul de vedere, indiferent de temerile pe care le ai pentru că este ziua ta norocoasă.

Câine

Ai grijă la starea ta de sănătate pentru că te-ai cam neglijat în ultima perioadă, iar oboseala și stresul își cam spun cuvântul. Nu uita să te mai și descarci la anumite persoane, pentru că unele informații te pot afecta enorm și nu trebuie să duci greul de unul singur.

Mistreț

Vei afla un adevăr important despre un om apropiat, iar acest lucru te va marca. Îți vei pune încrederea la îndoială, însă înainte de asta mai bine te informezi și din surse sigure pentru că s-ar putea ca anumite informații să ajungă în mod eronat până la tine.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă...
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus...
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români