Life

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 28 decembrie 2022. Certuri în relația de cuplu pentru Mistreț

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 28 decembrie 2022. Certuri în relația de cuplu pentru Mistreț și o surpriză plăcută pentru Câine.
27.12.2022 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru miercuri 28 decembrie 2022 Certuri in relatia de cuplu pentru Mistret
Zodiac chinezesc pentru miercuri, 28 decembrie 2022. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Se anunță o zi de miercuri complexă pentru multe zodii. Dragonul are de rezolvat niște probleme, în timp ce Tigrul află un adevăr important.

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 28 decembrie 2022. Pace și liniște pentru Oaie

Șobolan

Probleme financiare chiar la final de an. Aveai de primit niște bani, însă lucrurile s-au cam dat peste cap. 2022 nu se încheie chiar atât de bine pentru tine.

ADVERTISEMENT

Bivol

Discuții contradictorii cu mai mulți membrii ai familiei, miercuri, 28 decembrie. A venit momentul să îți impui și tu punctul de vedere.

Tigru

Vei afla un adevăr important de la locul de muncă. Încearcă să verifici informația și din alte surse, căci s-ar putea să omiți câteva aspecte importante.

ADVERTISEMENT

Iepure

Primești niște bani care vin fix când aveai nevoie de ei. În sfârșit reușești să îți cumperi un cadou pe care ți-l doreai de multă vreme.

Dragon

S-au adunat niște probleme la final de an și de abia astăzi încerci să le rezolvi. Îți vei da seama că mai ai nevoie de timp, așa că vezi cum te organizezi.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Vrei mai mult de la tine, iar miercuri de gândești să îți pui în practică niște idei. Vei vedea că rezultatul îți va întrece așteptările.

Cal

Nu te mai consuma pentru problemele altora și încearcă să te bucuri de toate momentele frumoase pe care viața ți le-a adus. Ai ratat multe fiind cu gândul în altă parte.

ADVERTISEMENT

Oaie

O zi cât se poate de liniștită. Și aveai nevoie de asta, având în vedere că te-ai agitat destul de tare în perioada sărbătorilor de iarnă.

Maimuță

Primești o veste bună din partea unui prieten apropiat. Ultimele zile din an se anunță a fi unele intense pentru tine.

Cocoș

Riști să fii trădat de un membru al familiei. O informație pe care o voiai secretă ajunge să fie auzită de mai multe persoane, lucru care nu o să îți convină deloc.

Câine

O surpriză plăcută din partea unui membru al familiei îți face ziua mai frumoasă. Te simți în sfârșit relaxat și totul merge cât se poate de bine miercuri, 28 decembrie.

Mistreț

Niște certuri care apar în relația de cuplu îți vor strica ziua de miercuri. Rezolvă totul prin comunicare și abține-te de la replici răutăcioase, pentru că vei agrava lucrurile.

ADVERTISEMENT