Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 26 iulie 2022. Tigrii s-ar putea îmbogăți

Zodiac chinezesc pentru marți, 26 iulie 2022. Înțelepții din Orient au transmis ce se va întâmpla cu nativii în a doua zi a săptămânii. Tigrii s-ar putea îmbogăți.
25.07.2022 | 15:00
Zodiac chinezesc pentru marti 26 iulie 2022 Tigrii sar putea imbogati
Zodiac chinezesc pentru ziua de marți, 26 iulie 2022. Sursa foto: freepick
ADVERTISEMENT

FANATIK vă transmite zodiacul chinezesc pentru marți, 26 iulie 2022. Înțelepții din Orient prevăd multe lucruri îmbucurătoare pentru nativi. Unii dintre ei s-ar putea îmbogăți.

Zodiac chinezesc pentru ziua de marți, 26 iulie 2022

A doua zi a săptămânii aduce multă fericire zodiilor. Iată în rândurile următoare ce se va întâmpla cu fiecare în parte.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Șobolanii vor fi foarte atenți la oamenii din jurul lor. În ultima vreme, cei apropiați i-au rănit și nu vor să mai aibă parte de evenimente nefericite. Însă, ziua de marți va fi una plină de bucurie.

Bivol

Bivolii vor merge într-o destinație de lux cu partenerul de cuplu. Vor fi momente pline de fericire și romantism care le va face bine. Trebuie să fie doar puțin mai deschiși.

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrii vor avea mici probleme la serviciu, dar în cele din urmă lucrurile se vor remedia și vor fi apreciați pentru munca lor, pentru care vor depune un efort semnificativ. Continuați astfel întreaga zi!

Iepure

Iepurii vor stârni amuzamentul tuturor. Vor fi plini de entuziasm și vor fi foarte binedispuși. S-ar putea ivi unele altercații în cuplu, dar prin comunicare vor reuși să le evite.

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonii vor avea parte de o surpriză din partea celor apropiați. Gestul îi va uimi și nu vor ști cum să reacționeze. Nu se așteptau la un asemenea moment.

Șarpe

Șerpii vor petrece mult timp cu cei dragi. Vor sta la povești ore în șir și se vor amuza pe seama celor petrecute. Aveau nevoie de astfel de clipe, deoarece îi va reîncărca cu bună dispoziție.

ADVERTISEMENT

Cal

Caii vor fi pe drum pe tot parcusul zilei. Vor avea de semnat acte și de rezolvat sarcini care au legătură cu căsătoria/botezul. În cele din urmă, vor reuși să ducă totul la bun sfârșit.

Capră

Caprele se vor simți protejate de divinitate marți. Vor avea putere pentru orice sarcină de la locul de muncă, iar asta le va aduce un câștig financiar în plus.

Maimuță

Maimuțele vor fi supărate pe o rudă. Aceasta le-a greșit și nu s-a ținut de o promisiune. Însă, spre finalul zilei totul se va remedia și se vor lămuri lucrurile.

Cocoș

Cocoșii se vor face foarte utili la serviciu. Îi vor uimi pe colegi cu dorința lor de a îndeplini cât mai multe atribuții. Șefii îi vor felicita pentru hărnicia lor.

Câine

Câinii vor relua o relație cu o persoană de care le-a fost foarte dor. De data aceasta este bine să nu mai rateze șansa formării unei căsnicii.

Mistreț

Mistreții vor fi toată ziua la cumpărături. Vor căuta un cadou pentru un membru al familiei pe care vor să-l impresioneze.

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul: „Nu-mi vine să cred cât e...
Uimirea unui german care a vizitat Bucureștiul: „Nu-mi vine să cred cât e de subestimat!”. Ce spune despre micii din Obor VIDEO
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Cod galben de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară,...
Cod galben de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară, începând cu ora 12.00. Avertizarea emisă de ANM
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul...
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: Nu poţi trăi în păcat!
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Se deschide Perla României. Un colț de Rai, cu ape binefăcătoare
Se deschide Perla României. Un colț de Rai, cu ape binefăcătoare
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
Valeriu Gheorghiţă a confirmat chiar la postarea făcută de Monica Bârlădeanu!
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare...
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare din Ucraina: „Am auzit în mai multe rânduri în România narațiuni tipic rusești”
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care...
Anul în care 3 imperii au vrut să dezmembreze națiunea română. Momentul care putea schimba istoria țării