Life

Horoscop Neti Sandu: joi, 21 octombrie 2021. Nativii Balanță ar putea recupera niște bani

Horoscop Neti Sandu pentru joi, 21 octombrie 2021. O zi în care se primesc tot felul de vești.
21.10.2021 | 07:58
Horoscop Neti Sandu joi 21 octombrie 2021 Nativii Balanta ar putea recupera niste bani
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Neti Sandu pentru joi, 21 octombrie 2021. O zi în care primim vești și avem parte de schimbări.

Potrivit astrologului de la Pro Tv, vibrația zilei este reprezentată de cifra 3. Asta înseamnă că suntem sinceri și spunem ce ne dorim.

ADVERTISEMENT

Horoscop Neti Sandu: joi, 21 octombrie 2021. Nativii Balanță ar putea recupera niște bani

Berbec

O zi în care vă împăcați foarte bine cu șefii, dar și cu colegii de la muncă. Primiți și niște bani. S-ar putea să vă întâlniți cu o persoană căreia i-a fost dor de voi.

Taur

Banii pe care i-ați tot așteptat vor veni, așa că faceți toate planurile. S-ar putea să primiți o ofertă foarte bună și câștigați și ceva bani. Simțiți nevoia să faceți ceva ieșit din comun.

ADVERTISEMENT

Gemeni

O să vă ocupați și de voi. Faceți unele schimbări. Vă îngrijiți de siluetă, poate faceți o cură. Aveți grijă de relație, pentru că în ultima perioadă v-ați cam neglijat partenerul.

Rac

S-ar putea să pregătiți un eveniment la care va participa familia și încercați ca totul să fie perfect. Aveți și unele treburi casnice.

ADVERTISEMENT

Leu

Primiți o veste care vă bucură. Poate este vorba despre un botez, o aniversare sau chiar nașterea unui copil. Este o zi bună pentru examene, cursuri practice. S-ar putea să obțineți și o promovare.

Fecioară

Faceți unele schimbări prin casă. Cineva sau voi faceți tot felul de amenajări. S-ar putea să primiți niște bani pentru orele suplimentare pe care le-ați făcut. Poate plecați într-o excursie.

ADVERTISEMENT

Balanță 

S-ar putea să recuperați o sumă de bani, dar nu vă bucurați pentru că trebuie să și dați înapoi. Aveți vreo datorie, sau unele taxe pe care nu le-ați achitat.

Scorpion

Vreți să petreceți mai mult timp cu partenerul. Poate ieșiți la o plimbare, în cazul în care are timp. S-ar putea ca cineva să vă facă o propunere. Poate este vorba despre o afacere, dar trebuie să vă gândiți bine înainte de a accepta.

Săgetător

Este momentul să acționați. Apar proiecte noi la muncă, așa că cereți ceva ce vi s-ar potrivi. Așa veți da dovadă de ingeniozitate.

Capricorn

Este timpul să vă impuneți și să dați lovitura în afaceri. Vă trebuie mereu bani și nu e plăcut să vă gândiți mereu la ziua de mâine.

Vărsător 

S-ar putea să apară unele oportunități în carieră. Este posibil să faceți și o rezervare pentru week-end la munte, pentru că ați tot amânat.

Pești

Cineva dorește să vorbească cu voi, așa că vă scoate în oraș. După o întâlnire s-ar putea să vă vină idei foarte bune pentru proiecte.

ADVERTISEMENT