Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 22 octombrie 2022. Iepurele primește o șansă importantă

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 22 octombrie 2022. Astrele anunță o zi benefică pentru Șerpi, dar și una agitată pentru Dragoni.
21.10.2022 | 15:08
Zodiac chinezesc pentru sambata 22 octombrie 2022 Iepurele primeste o sansa importanta
Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 22 octombrie 2022. Sursă foto: Printerest
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 22 octombrie 2022. Calul primește o lecție importantă, în timp ce Mistrețul se va confrunta cu niște stări nu prea plăcute.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 22 octombrie 2022. Tigrul are nevoie de o pauză

Șobolan

Foarte multe cheltuieli pentru o simplă zi de sâmbătă, iar asta vei vedea în propriul portofel. Încearcă să cântărești mai bine deciziile când vine vorba de cumpărături.

ADVERTISEMENT

Bivol

O zi perfectă pentru o nouă dragoste. O persoană te admiră de la distanță, însă sâmbătă vei vedea aceste lucruri mai clar ca oricând.

Tigru

Ai nevoie de o pauză. S-au adunat mult prea multe lucruri și resimți oboseala. A venit momentul să te pui pe primul loc și să lași grijile deoparte.

ADVERTISEMENT

Iepure

Primești o șansă pe care o așteptai de multă vreme. Viața ta profesională s-ar putea schimba în bine, dacă desigur, vei accepta propunerea venită.

Dragon

Multă agitație și prea puține rezultate. Vei ajunge să te simți dezamăgit pentru că lucrurile nu merg deloc așa cum ți-ai propus. Timpul le va rezolva însă pe toate.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Toate lucrurile merg ca pe roate sâmbătă, 22 octombrie. Ai și oameni în jurul tău care te susțin necondiționat, iar asta face ca totul să fie mai ușor.

Cal

O zi plină de lecții, unele mai dure, altele mai blânde. Oameni pe care i-ai rănit în trecut s-ar putea întoarce în fața ta, lucru care te va bulversa.

ADVERTISEMENT

Capră

Vei ajunge să ceri ajutorul de la o rudă, deși ai evitat să faci acest lucru până acum. Nu trebuie să îți fie rușine, chiar și cei mai puternici oameni au nevoie uneori de un sprijin.

Maimuță

Nu te mai compara cu cei din jurul tău. Fiecare persoană are calitățile sale. Trebuie să te apreciezi mai mult, iar așa vei reuși și tot ceea ce ți-ai propus din punct de vedere profesional.

Cocoș

Astrele îți aduc o călătorie surpriză în prima zi de weekend. Cu această ocazie s-ar putea să și cunoști pe cineva, iar o frumoasă prietenie se va lega.

Câine

O surpriză plăcută din partea unei persoane dragi. Fie este vorba despre un cadou, fie despre o veste bună care îți va face ziua de sâmbătă mai frumoasă.

Mistreț

Vei avea senzația că ești singur, din cauza dezamăgirilor prin care ai trecut prin ultima perioadă. Dacă alegi însă să îți deschizi sufletul vei vedea că sunt și persoane care te apreciază.

ADVERTISEMENT