Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 7 noiembrie 2020. Cocoșul are probleme cu banii

06.11.2020 | 14:20
Zodiac chinezesc pentru sambata 7 noiembrie 2020 Cocosul are probleme cu banii
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru sâmbătă, 7 noiembrie 2020, aduce noutăți în plan sentimental pentru unii nativi, în timp ce alții primesc o sumă mare de bani de la cineva apropiat.

Marii înțelepți din Orient ne îndeamnă să petrecem mai mult timp alături de cei dragi și să nu lăsăm un lucru mărunt să ne strice dispoziția. Nativii își vor focaliza atenția pe viața personală și vor rezolva eventualele probleme de familie sau de cuplu.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru ziua de sâmbătă și îți spune care sunt întâmplările și evenimentele care te așteaptă.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 7 noiembrie 2020, pentru fiecare zodie

Șobolan

Ai nevoie să petreci mai mult timp cu familia și să lași deoparte activitățile care țin de job. Fie că ieșiți la o plimbare sau luați cina acasă, aceste momente te relaxează și te mențin în formă. Ai câteva probleme cu banii, însă o rudă se oferă să te ajută cu cheltuielile și îți oferă ceva bani.

ADVERTISEMENT

Bivol

Prima parte a zilei îți aduce o situație dificilă și nu știi ce să faci. Cere ajutorul cuiva apropiat din familie sau prieteni și nu încerca să rezolvi totul pe cont propriu. Sunt șanse mari ca spre seară să te abordeze o persoană interesată de tine și să-i împărtășești sentimentele.

Tigru

Nu stai prea bine la capitolul sănătate. Te simți rău de cum te trezești și simți că nu vrei să mai cobori din pat. Ia medicamentele de care ai nevoie sau roagă pe cineva să-ți procure dacă nu ai. Relaxează-te și pune-ți un film ca să mai uiți de dureri.

ADVERTISEMENT

Iepure

Cunoști o persoană nouă prin intermediul anturajului tău și constați că te interesează încă din primele clipe. Ai de făcut curățenie în toată casa și te așteaptă o zi destul de plină.

Dragon

Îți faci planuri pentru o vacanță pentru anul următor și te gândești să-ți schimbi locul de muncă. Nu te grăbi și analizează fiecare posibilitate ca să ajungi la cea mai bună decizie. Te așteaptă o surpriză la sfârșitul zilei.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Apar tensiuni în viața de cuplu și ai impresia că nu te poți înțelege cu partenerul de viață. Păstrează-ți calmul și discută cu calm despre orice aspect al relației. În scurt timp, amândoi veți înceta cu disputele.

Cal

Îți petreci ziua făcând ordine în casă după ce ai amânat de câteva ori. Sunt multe lucruri de care nu mai ai nevoie și te gândești să le donezi. Seara te așteaptă o ieșire cu cei mai buni prieteni.

Capră/ Oaie

Simți nevoia să faci o schimbare în viața ta personală. Vrei să te muți din oraș sau să-ți schimbi locul de muncă, însă nu știi care este decizia cea mai bună. Alege varianta care ți se pare cea mai potrivită și apropiată de nevoile tale.

Maimuță

Ai o stare neplăcută în prima parte a zilei și nimic nu te mulțumește. Lucrurile se vor schimba mai târziu, atunci când primești o veste bună din parte persoanei iubite. Te așteaptă multe schimbări în perioada de urmează.

Cocoș

Ai cheltuit mulți bani pentru casă și acum nu-ți mai ajung pentru o altă achiziție importantă. Un membru apropiat al familiei îți sare în ajutor și îți oferă o sumă de bani cu care să poți face tot ce ai nevoie.

Câine

Asiști la un conflict între membrii familiei și nu știi cum poți să-i împaci pe toți. Încerci să rezolvi disputa, însă nu știi dacă rudele tale îți vor asculta părerile. Orice ai face, nu spune ceva care să-i enerveze și mai tare.

Mistreț

Ai trecut prin clipe grele și simți nevoia să te relaxezi. Petrece timpul cu prietenii apropiați sau fă o plimbare în natură. Sunt șanse mari să-ți iasă în cale o persoană pe care o placi de ceva timp, dar ți-a fost teamă să recunoști.

ADVERTISEMENT