Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 14-20 martie 2022. Mistreții dau lovitura în afaceri

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 14-20 martie 2022: Mistreții vor da lovitura în afaceri. Încep un proiect nou, unul la care visau de mai mulți ani.
12.03.2022 | 10:10
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1420 martie 2022 Mistretii dau lovitura in afaceri
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 14-20 martie 2022, Mistreții vor avea parte de tot felul de momente benefice pe plan profesional. Nu sunt singurii!

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 14-20 martie 2022

Mistreții pornesc săptămâna cu mult entuziasm. Ambiția îi va duce departe și vor avea ocazia să dovedească de ce sunt capabili. Cariera lor cunoaște un salt rapid și calitativ. Cocoșii din zodiacul chinezesc trec de la o stare la alta. Găsesc aproape în fiecare zi a săptămânii un motiv de nemulțumire.

ADVERTISEMENT

Maimuțele fac eforturi uriașe pentru a nu-i dezamăgi pe oamenii cărora le-au făcut o serie de promisiuni. Este o săptămână în care îi vor ajuta mult pe ceilalți. Dragonii au succes în dragoste. Cele mai favorabile zile pe plan sentimental vor fi 15 și 18 martie 2022.

Șerpii pot întâmpina anumite dificultăți în comunicarea cu colegii de la locul de muncă. Trebuie să facă anumite concesii, iar asta nu e pe placul lor. Cât despre Oile horoscopului chinezesc, acestea pornesc într-o călătorie care se poate dovedi aventura vieții lor.

ADVERTISEMENT

Caii se relaxează

Iepurii se pun serios pe treabă. Își fac tot felul de planuri prin care să-și câștige și mai mult independența financiară. La fel ca Mistreții, pot începe o afacere pe cont propriu. Caii sunt ceva mai relaxați și primesc lucrurile de la viață așa cum vin. Decid să nu se mai agite, să nu mai pună răul în față.

Șobolanii conștientizează ce fel de greșeli au făcut în dragoste. Le vor repara pe majoritatea și vor da o nouă șansă relației lor. Câinii se focusează mai mult pe rezolvarea problemelor celor din jurul lor decât pe propriile lor necazuri.

ADVERTISEMENT

Tigrii sunt în centrul atenției toată săptămâna. Unii dintre ei pot deveni faimoși și nu neapărat pentru lucruri lăudabile.

Trebuie să fie foarte atenți ce confesiuni fac și mai ales cui. Bivolii renunță la anumite comodități și încep să accepte provocări pe care până acum le evitau.

ADVERTISEMENT