Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 17-23 iulie 2023. Șobolanii, loviți de greșelile trecutului

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 17-23 iulie 2023. Șobolanii se lovesc de greșelile făcute în trecut. Ce urmează pentru restul zodiilor?
16.07.2023 | 14:32
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1723 iulie 2023 Sobolanii loviti de greselile trecutului
Zodiac chinezesc: săptămâna 17-23 iulie 2023
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 17-23 iulie 2023: pentru Șobolani, va fi o perioadă în care anumite greșeli făcute în trecut se vor întoarce asupra lor sub o formă sau alta.

Zodiac chinezesc 17-23 iulie 2023

Șobolanii trebuie să învețe din tot ce au făcut greșit în trecut. Unele situații nu sunt tocmai așa cum și le-au imaginat. Există erori ce pot fi reparate. Caii zodiacului chinezesc vor să se reinventeze, să facă noi alegeri în viață, să încerce acele lucruri de care s-au ferit până acum.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc 17-23 iulie 2023. Au destule abilități să dovedească tuturor de ce sunt în stare. Miercuri și joi se anunță niște vizite-surpriză acasă. Maimuțele renasc din propria cenușă. Dau o mare lovitura pe plan personal, se metamorfozează spiritual. Se ocupă mult de problemele lor sufletești și renunță la tot ce le-a împovărat până acum.

Oile se uită adânc în sufletul lor pentru a înțeleg cu exactitate care le este menirea, dacă așteptările lor de la ceilalți sunt justificate sau sunt exagerate. Au multe de învățat în săptămâna care urmează.

ADVERTISEMENT

Dragonii nu sunt în apele lor, ba am putea spune că sunt ceva mai recalcitranți față de felul în care se poartă ei de obicei. Deși pot fi ursuzi foarte ușor, de data asta e bine să eviți orice dialog în contradictoriu cu acești nativi.

Zodiac chinezesc 17-23 iulie 2023. Iepurii și Câinii au un destin comun în perioada 17-23 iulie 2023. Pentru acești nativi, cele șapte zile care sunt în fața lor vor fi complet inedite, căci au șansa să își îndeplinească o mare dorință. E vorba despre un vis pe care l-au avut în copilărie, la care au și renunțat, de altfel, de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Mistreții, atenție pe carieră

Mistreții se focusează enorm asupra carierei și depun tot mai multe eforturi să își atingă targeturile. Dau dovadă de flexibilitate și ingeniozitate. Sunt o sursă de inspirație pentru ceilalți.

Tigrii nu sunt foarte convinși că le sunt împărtășite sentimentele. Au niște provocări pentru partenerul de viață. Vor să îi supună unor teste. Rămâne de văzut cine va rămâne cu buza umflată, la final!

ADVERTISEMENT

Șerpii se agață de tot felul de tertipuri pentru a fugi de o responsabilitate dovedită a lor. Unele greșeli nu se rezolvă altfel decât recunoscându-le! Cocoșii simt nevoia de eliberare, de a fi ei înșiși, iar asta o pot face doar călătorind. Într-o altă țară, ei nu ar mai fi la fel de îngrădiți.

Zodiac chinezesc 17-23 iulie 2023. Bivolii au același sentiment pe care îl au Cocoșii. Sunt străbătuți de gândul de ducă, doar că mulți dintre Bivoli ar vrea chiar să se mute peste hotare, nu doar să caute acea doză de libertate.

 

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul...
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul și amenință monopolul deținut, până acum de China
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe...
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe Arena Naţională: Imbecili şi frustraţi cei care au huiduit!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis:...
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis: „Facem eforturi”
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Revine în televiziune. Toți ochii sunt pe vedetă
Revine în televiziune. Toți ochii sunt pe vedetă
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți...
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți bani a pierdut în carieră: „M-au vândut, exact asta au făcut”