Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 21-27 decembrie 2020. Iepurii și Oile au parte de câștiguri

20.12.2020 | 13:58
Zodiac chinezesc pentru saptamana 2127 decembrie 2020 Iepurii si Oile au parte de castiguri
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 21-27 decembrie 2020, Iepurii și Oile vor avea parte numai de câștiguri în preajma Crăciunului. Este o perioadă binecuvântată pentru majoritatea semnelor astrologice.

Dragonii au parte în această săptămână de întâlniri măiestuoase, de redescoperirea iubirii aproapelui. Se vor regăsi cu prieteni vechi ori cu rude cu care nu au mai vorbit de mult.

ADVERTISEMENT

Iepurii au parte de câștiguri financiare în preajma Crăciunului, la fel și Oile din zodiacul chinezesc. Pentru acești doi nativi, săptămâna dintre 21 și 27 decembrie va fi una plină de belșug.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 21-27 decembrie 2020

Maimuțele pun punctul pe i într-o serie de problematici unde li se cere opinia. Pot duce cheia rezolvării unor situații pentru care nimeni n-a găsit până acum antidotul.

ADVERTISEMENT

Cocoșii din zodiacul chinezesc sunt puși pe treabă încă din prima zi a săptămânii. Pregătirile pentru Crăciun le vor ocupa tot timpul.

Bivolii și Șobolanii au oarecum același destin în săptămâna care urmează. Amândoi sunt plini de regrete și fac un pas în spate, își cer iertare față de oamenii pe care i-au supărat de-a lungul anului.

ADVERTISEMENT

Caii duc tot greul de la locul de muncă, dar sunt satisfăcuți pentru că încep să se vadă rezultatele și să vină și banii pentru efortul depus.

Câinii au parte de o săptămână a iubirii, a apropierii de cei dragi. Mulți dintre acești nativi s-ar putea să își găsească marea dragoste chiar în zilele de Crăcium.

ADVERTISEMENT

Șerpii sunt triști de Crăciun

Tigrii reușesc să se impună în fața celor din jur și nu mai acceptă niciun fel de atenționare. Au un cuvânt greu de spus și o bătălie de finalizat.

Șerpii nu sunt tocmai în apele lor. Săptămâna asta sunt cuprinși de melancolie și au tot felul de remușcări.

Mistreții din zodiacul chinezesc cunosc persoane interesante în preajma Crăciunului. Pentru ei, perioada care urmează este una a renașterii interioare. Sunt extrem de concentrați pe ei înșiși.

 

ADVERTISEMENT