Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021. Perioada marilor regrete

26.12.2020 | 10:20
Zodiac chinezesc pentru saptamana 28 decembrie 2020  3 ianuarie 2021 Perioada marilor regrete
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021: ultimele zile din acest an și primele trei zile din noul an vor veni cu o serie de reflectări asupra destinului fiecăruia, asupra greșelilor trecutului și a surprizelor viitorului.

Dragonii vor păși în noul an extrem de încrezători în forțele lor. Își vor da seama că multe motive ale fericirii lor sunt chiar sub nasul lor și vor fi mai conștienți de tot ceea ce au.

ADVERTISEMENT

Șerpii din zodiacul chinezesc au parte de provocări pe ultima sută de metri a anului și trebuie să comunice mai eficient cu anumite persoane din familie. Nu trebuie să intre în 2021 cu remușcări ori cu regrete că nu au făcut ce trebuia.

Zodiac chinezesc de final de an

Maimuțele au parte de câteva zile revelatoare din punct de vedere spiritual. Pentru ele, lucrurile se așază într-un mod cu totul neașteptat, nou. Au parte de idei care vor revoluționa lumea încă de la începutul noului an.

ADVERTISEMENT

Oile sunt puse pe harță și trebuie să se gândească foarte bine dacă merită să ducă anumite bătălii de orgoliu acum pe final de an.

Câinii sunt foarte muncitori și apreciați pentru ceea ce fac. Loialitatea lor ar putea fi răsplătită binișor din punct de vedere financiar. Unii primesc o primă de Anul Nou, alții se trezesc cu o mărire de salariu. Ambele sunt binevenite.

ADVERTISEMENT

Mistreții sunt protejați de astre în aceste ultime zile din an și au în față o serie de oportunități de care trebuie să profite. Cu creativitatea lor pot face minuni pentru ceilalți.

Caii au parte de câteva zile grele

Caii din zodiacul chinezesc vor avea parte de un final de an destul de bulversant. Vor afla un adevăr despre cineva apropiat care îi poate marca tot anul 2021.

ADVERTISEMENT

Cocoșii lasă garda jos și cad la pace cu persoanele cu care au fost într-un permanent conflict aproape tot anul 2020.

Tigrii și Șobolanii au parte oarecum de același destin pe final de an. Amândoi trag linie și își dau seama unde și cât de mult au greșit. Finalul anului va fi unul reparatoriu pentru sufletul lor.

Bivolii sunt pe cai mari și din ce în ce mai hotărâți să schimbe totul în jurul lor, să revoluționeze relațiile cu ceilalți, indiferent despre cine e vorba și ce statut are.

Iepurii vor încheia anul în armonie, bucurându-se de căldura și iubirea celor dragi. Se vor simți extraordinar în familie.

ADVERTISEMENT