ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc pentru luna ianuarie 2021. Zile pline de succes pentru mai mulți nativi

Autor: Bogdan Solomon | 24.12.2020 | 12:00
Zodiac chinezesc pentru luna ianuarie 2021. Zile pline de succes pentru mai mulți nativi
FANATIK îți spune ce surprize te așteaptă în 2021. Sursa foto: Pixabay

Anul nou bate la ușă și te sfătuim să-l poftești înăuntru, pentru că vine cu vești cât se poate de bune, mai ales dacă ești născut sub semnul Șarpelui. Da, ai auzit foarte bine. Succesul te urmărește chiar din primele zile ale lunii ianuarie, așa că fii pregătit.

ADVERTISEMENT

Nu ai întâlnit încă sufletul pereche? Are Universul grijă să ți-l scoată în cale tocmai când te bate gândul să te resemnezi cu singurătatea. Doar știi că miracolele sunt „specialitatea” lui.

În cazul în care te numeri printre nativii din zodia Câinelui, fii cu ochii în patru, pentru că apar o groază de oportunități pe care nu ai vrea să le ratezi. Cine știe, poate ți se oferă și mărirea de salariu după care tânjești de atâta amar de vreme.

ADVERTISEMENT

Ce surprize îți rezervă astrele în debutul anului 2021

Șobolan

Începi anul în forță și nu vorbim doar despre latura profesională. Șarmul tău atrage ca un magnet acea persoană pentru care nutrești sentimente puternice. Depinde doar de tine cum va evolua povestea voastră.

Bivol

Luna ianuarie este dedicată familiei și căminului. Așa și trebuie, pentru că se anunță schimbări importante în prima parte a anului. Pregătește terenul cu mare atenție, în așteptarea momentului potrivit.

ADVERTISEMENT

Tigru

Vrei să pornești o afacere, dar prietenii nu sunt foarte încântați de idee și îți pierzi ușor-ușor curajul. Nu mai bine ignori părerile lor? Ia-ți inima în dinți și pune planul în aplicare. Nu te costă nimic să încerci.

Iepure

În ianuarie pot apărea unele cheltuieli neprevăzute, dar nu e cazul să te îngrijorezi. Șeful știe cât de mult ai muncit anul trecut și ți-a pregătit o surpriză. Nu de alta, dar trebuie să te motiveze cumva pentru provocările ce vor urma.

ADVERTISEMENT

Dragon

Începi anul cu un proiect îndrăzneț și speri să dai lovitura. Dacă ești ambițios și lupți din greu pentru visul tău, nu ar trebui să apară probleme. În plus, relația cu persoana iubită merge ca pe roate, ați dat uitării toate neînțelegerile din trecut.

Șarpe

Dacă nu ai întâlnit încă sufletul pereche, deschide bine ochii la început de an, pentru că poate apărea de unde te aștepți mai puțin. Îți spunem doar atât: o frumoasă prietenie se transformă uneori într-o poveste de dragoste.

ADVERTISEMENT

Cal

Nu te grăbi să ceri o mărire de salariu. O vei primi, dar trebuie să mai ai puțină răbdare. Dragostea îți va ocupa tot timpul oricum. Nu putem să îți spunem mai multe, dar fii cu ochii în patru, cine știe când te poate lovi săgeata lui Cupidon.

Capră/Oaie

Ai de rezolvat niște probleme și te sfătuim să începi încă din ianuarie dacă nu vrei să auzi reproșurile persoanei iubite. De ce să provoci un scandal tocmai acum, când vă merge așa de bine?

ADVERTISEMENT

Maimuță

Începi anul cu zâmbetul pe buze și ai energie cât pentru 12 luni, dar încearcă să nu devii prea euforic. Ce e mult strică, știi doar. O veste bună venită tocmai de peste hotare te înveselește încă din primele zile ale lui ianuarie.

Cocoș

Vrei cu tot dinadinsul să intri în lumea afacerilor, dar nu e deloc ușor. Ai o groază de lucruri pe care trebuie să le pui la punct. Nu îți pierde încrederea, indiferent de obstacole și vei reuși să îți îndeplinești visul.

Câine

Anul începe cu vești bune, dar e posibil să apară și unele probleme pe parcursul lunii ianuarie. Nu te descuraja, nimeni nu a spus că drumul spre succes va fi ușor. Păstrează-ți calmul și vei reuși cu siguranță.

Mistreț

Chiar dacă nu ies toate cum ți-ai propus, motivele să privești cu încredere spre viitor sunt suficiente. Până la urmă, anul abia a început și ai multe de spus, mai ales în ceea ce privește viața profesională. Capul sus!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!