Life

Zodiac chinezesc pentru luna ianuarie 2021. Zile pline de succes pentru mai mulți nativi

24.12.2020 | 12:00
Zodiac chinezesc pentru luna ianuarie 2021 Zile pline de succes pentru mai multi nativi
FANATIK îți spune ce surprize te așteaptă în 2021. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Anul nou bate la ușă și te sfătuim să-l poftești înăuntru, pentru că vine cu vești cât se poate de bune, mai ales dacă ești născut sub semnul Șarpelui. Da, ai auzit foarte bine. Succesul te urmărește chiar din primele zile ale lunii ianuarie, așa că fii pregătit.

Nu ai întâlnit încă sufletul pereche? Are Universul grijă să ți-l scoată în cale tocmai când te bate gândul să te resemnezi cu singurătatea. Doar știi că miracolele sunt „specialitatea” lui.

ADVERTISEMENT

În cazul în care te numeri printre nativii din zodia Câinelui, fii cu ochii în patru, pentru că apar o groază de oportunități pe care nu ai vrea să le ratezi. Cine știe, poate ți se oferă și mărirea de salariu după care tânjești de atâta amar de vreme.

Ce surprize îți rezervă astrele în debutul anului 2021

Șobolan

Începi anul în forță și nu vorbim doar despre latura profesională. Șarmul tău atrage ca un magnet acea persoană pentru care nutrești sentimente puternice. Depinde doar de tine cum va evolua povestea voastră.

ADVERTISEMENT

Bivol

Luna ianuarie este dedicată familiei și căminului. Așa și trebuie, pentru că se anunță schimbări importante în prima parte a anului. Pregătește terenul cu mare atenție, în așteptarea momentului potrivit.

Tigru

Vrei să pornești o afacere, dar prietenii nu sunt foarte încântați de idee și îți pierzi ușor-ușor curajul. Nu mai bine ignori părerile lor? Ia-ți inima în dinți și pune planul în aplicare. Nu te costă nimic să încerci.

ADVERTISEMENT

Iepure

În ianuarie pot apărea unele cheltuieli neprevăzute, dar nu e cazul să te îngrijorezi. Șeful știe cât de mult ai muncit anul trecut și ți-a pregătit o surpriză. Nu de alta, dar trebuie să te motiveze cumva pentru provocările ce vor urma.

Dragon

Începi anul cu un proiect îndrăzneț și speri să dai lovitura. Dacă ești ambițios și lupți din greu pentru visul tău, nu ar trebui să apară probleme. În plus, relația cu persoana iubită merge ca pe roate, ați dat uitării toate neînțelegerile din trecut.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Dacă nu ai întâlnit încă sufletul pereche, deschide bine ochii la început de an, pentru că poate apărea de unde te aștepți mai puțin. Îți spunem doar atât: o frumoasă prietenie se transformă uneori într-o poveste de dragoste.

Cal

Nu te grăbi să ceri o mărire de salariu. O vei primi, dar trebuie să mai ai puțină răbdare. Dragostea îți va ocupa tot timpul oricum. Nu putem să îți spunem mai multe, dar fii cu ochii în patru, cine știe când te poate lovi săgeata lui Cupidon.

Capră/Oaie

Ai de rezolvat niște probleme și te sfătuim să începi încă din ianuarie dacă nu vrei să auzi reproșurile persoanei iubite. De ce să provoci un scandal tocmai acum, când vă merge așa de bine?

Maimuță

Începi anul cu zâmbetul pe buze și ai energie cât pentru 12 luni, dar încearcă să nu devii prea euforic. Ce e mult strică, știi doar. O veste bună venită tocmai de peste hotare te înveselește încă din primele zile ale lui ianuarie.

Cocoș

Vrei cu tot dinadinsul să intri în lumea afacerilor, dar nu e deloc ușor. Ai o groază de lucruri pe care trebuie să le pui la punct. Nu îți pierde încrederea, indiferent de obstacole și vei reuși să îți îndeplinești visul.

Câine

Anul începe cu vești bune, dar e posibil să apară și unele probleme pe parcursul lunii ianuarie. Nu te descuraja, nimeni nu a spus că drumul spre succes va fi ușor. Păstrează-ți calmul și vei reuși cu siguranță.

Mistreț

Chiar dacă nu ies toate cum ți-ai propus, motivele să privești cu încredere spre viitor sunt suficiente. Până la urmă, anul abia a început și ai multe de spus, mai ales în ceea ce privește viața profesională. Capul sus!

ADVERTISEMENT