Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 4-10 ianuarie 2021. Bivolii și Cocoșii o țin într-o petrecere

02.01.2021 | 18:21
Zodiac chinezesc pentru saptamana 410 ianuarie 2021 Bivolii si Cocosii o tin intro petrecere
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru prima săptămână completă din 2021, 4-10 ianuarie, lucrurile o vor lua pe făgașul normal pentru foarte multe persoane.

Bivolii și Cocoșii sunt vedetele săptămânii, căci la ei este pâinea, cuțitul și voia bună! Vor fi într-un festin continuu și îi vor scoate și pe ceilalți din stările lor mohorâte. Pentru ei 2021 a început cum nu se putea mai bine.

ADVERTISEMENT

Maimuțele din zodiacul chinezesc au o săptămână de griji, de tot felul de evenimente interesante din punct de vedere spiritual și trebuie să conștientizeze, în sfârșit, că multe din preocupările lor nu au corespondent în realitate.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 4-10 ianuarie 2021

Dragonii pășesc pe cioburi de sticlă și trebuie să fie foarte atenți, căci la cea mai mică spaimă se pot tăia.

ADVERTISEMENT

Șobolanii nu sunt în apele lor. Pierd mult teren în fața celorlalți și chiar o parte din stima pe care și-au câștigat-o la final de 2020.

Șerpii au parte de o săptămână benefică din toate punctele de vedere. Se concentrează pe lucrurile legate de muncă și chiar au succes în ceea ce își propun.

ADVERTISEMENT

Oile din zodiacul chinezesc și Tigrii sunt extrem de morocănoși aproape toată săptămâna. Nu le convine nimic, se ceartă cu aproape toată lumea și recurg la victimizări care îi pun într-o lumină proastă.

Mistreții refuză ofertele familiei

Caii dau tot ce au mai bun din ei pentru a face o figură bună, căci mulți încep o viață nouă din punct de vedere profesional. Cei care sunt în căutarea unui job nou vor putea să răsufle ușurați.

ADVERTISEMENT

Mistreții sunt destul de reticenți la anumite propuneri care vin din partea unor persoane din familie cu referie la vreo afacere nouă. Nu sunt încântați de rolul care li se atribuie în businessul de familie, așa că s-ar putea să îi dezamăgească pe ceilalți, mai ales că și-au pus mult speranța în ei.

Câinii au o săptămână cu noroc la bani, dar nu trebuie să îi arunce pe toate prostiile. E bine să facă acum economii pentru vremurile grele ce se anunță pentru ei.

 

ADVERTISEMENT