Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 4-10 octombrie 2021. Tigrii culeg ce au semănat

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 4-10 octombrie 2021: Tigrii vor culege ce au semănat în perioada următoare.
02.10.2021 | 16:33
Zodiac chinezesc pentru saptamana 410 octombrie 2021 Tigrii culeg ce au semanat
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 4-10 octombrie 2021, Tigrii vor primi exact ce merită.

Este o săptămână a revendicărilor de tot felul, o perioadă în care oamenii tind să vină mai intransigenți și mai prezenți în tot ce se întâmplă în jurul lor.

ADVERTISEMENT

Tigrii se numără printre nativii care vor culege ce au semănat de-a lungul ultimului an. Toate acțiunile lor vor cunoaște acum reversul medaliei.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 4-10 octombrie 2021

Câinii sunt și ei puși în câteva situații complicate în săptămâna care urmează. Dau de greutăți în special în relațiile cu colegii de la locul de muncă,

ADVERTISEMENT

Cât despre Cai, aceștia vor intra într-un soi de protecție divină. Se vor întâlni cu oameni care le vor schimba destinul în bine de la prima vevdere.

Mistreții sunt dispuși să renunțe la orgoliul lor. Îi vor asculta mai mult pe oamenii cu care vor interacționa. Vor renunța la multe prejudecăți.

ADVERTISEMENT

Bivolii reușesc să se pună pe picioare cu ajutorul prietenilor și al familiei. Din punct de vedere financiar, încă mai depind de alții.

Șerpii din zodiacul chinezesc sunt într-o perioadă avantajoasă din punct de vedere astrologic până pe 10 octombrie 2021. Orice decizie vor lua, ei vor sta în picioare.

ADVERTISEMENT

Oile cunosc tot felul de suișuri și coborâșuri în relațiile cu cei apropiați. Se vor dezmetici cu privire la alegerile pe care le au de făcut și vor ieși avantajați în cele din urmă.

Cocoșii nu mai iartă nimic

Șobolanii recurg la tactici noi pentru a se face remarcați. Devin mai vocali, iar opinia lor va fi luată în seamă.

Cocoșii pun mare preț pe cuvântul dat și îi vor taxa pe toți cei care nu se vor ține de promisiuni. Sunt cu ochii în patru și nu mai sunt dispuși să ierte nimic.

Maimuțele vor intra într-o perioadă în care vor învăța cum să-și gestioneze mai bine finanțele și cum să renunțe la anumite vicii costisitoare.

Iepurii se află în fața unor situații care mai de care mai controversate. Vor afla tot felul de lucruri despre persoanele dragi lor. Vor fi puși în niște perspective în care nu și-ar fi imaginat niciodată că se vor găsi.

Dragonii au o săptămână plină de drumuri. Trebuie să rezolve tot felul de chestiuni birocratice. Sunt cu nervii la pământ.

 

ADVERTISEMENT