Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 6-12 iunie 2022. Mistreții și Cocoșii dau de necaz!

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 6-12 iunie 2022: Mistreții și Cocoșii au parte de câteva dificultăți în relațiile cu cei din jur. Nu va fi o perioadă tocmai ușoară.
04.06.2022 | 11:23
Zodiac chinezesc pentru saptamana 612 iunie 2022 Mistretii si Cocosii dau de necaz
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 6-12 iunie 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 6-12 iunie 2022, Mistreții și Cocoșii dau de belele. Pentru acești nativi, relațiile tensionate pot escalada.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 6-12 iunie 2022

Mistreții și Cocoșii sunt puși pe harță în perioada care urmează. Opiniile lor sunt din ce în ce mai vehemente, iar asta poate duce la o îndepărtare față de cei din jur.

ADVERTISEMENT

Cocoșii sunt cei mai mânioși atunci când vine vorba de dreptate, sau cel puțin despre dreptatea lor. Au de făcut câteva alegeri deloc ușoare, dar care s-ar putea să îi pună într-o lumină nefavorabilă.

Maimuțele intră într-o perioadă a recunoașterii limitărilor lor financiare. Vor trăi în funcție de resursele pe care le au și o vor face foarte bine. Ba chiar vor da lecții celor cu mulți bani, dar fără idei!

ADVERTISEMENT

Bivolii renunță la anumite favoritisme pentru că vor să dovedească de ce sunt capabili pe cont propriu. Au în față tot felul de etape interesante din punct de vedere profesional.

Șobolanii încep o nouă viață și sunt mai atenți la obiceiurile lor alimentare. Vor să iasă din zona lor de confort și să încerce lucruri noi, inedite.

ADVERTISEMENT

Iepurii tânjesc la anumite evenimente din trecut. Devin nostalgici în cele mai nepotrivite momente, în clipe în care trebuie să se focuseze pe viitorul lor, mai ales dacă vorbim despre carieră.

Șerpii au planuri mari

Caii din zodiacul chinezesc descoperă niște adevăruri de care se pot folosi în ascensiunea lor în carieră. Câinii sunt devotați în continuare crezurilor personale. Nu vor să iasă din linia lor, chiar dacă mersul societății le dictează altceva.

ADVERTISEMENT

Șerpii au tot felul de planuri, doar că proiectele lor au nevoie și de bani. Rămâne de văzut de unde fac rost de ei! Tigrii deslușesc anumite mistere despre persoane pe care până acum le-au suspectat de tot felul de lucruri. Tainele se adâncesc!

Oile au parte de o escapadă nepregătită! Persoana iubită le face o surpriză.

Dragonii au o săptămână de răsfăț și voie bună. Nu pot fi atinși deloc de lucrurile negative. Au protecție divină.

ADVERTISEMENT