Life

Zodiac chinezesc pentru vara anului 2022. Iepurii, Dragonii și Cocoșii au un destin comun

Zodiac chinezesc pentru vara anului 2022: se anunță un anotimp torid din punct de vedere sentimental pentru mai mult semne ale horoscopului asiatic! Iată principalele previziuni.
04.05.2022 | 13:35
Zodiac chinezesc pentru vara anului 2022 Iepurii Dragonii si Cocosii au un destin comun
Zodiac chinezesc pentru vara anului 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru vara anului 2022 vine cu vești plăcute pentru mulți nativi. Iepurii, Dragonii și Cocoșii au un destin comun, în sensul că o iau de la capăt din punct de vedere amoros.

Zodiac chinezesc pentru vara anului 2022

Iepurii, Dragonii și Cocoșii decid să înceapă noi povești de iubire. Luna iulie este cea mai bună pentru cei care decid să facă o schimbare majoră pentru liniștea sufletului lor. Cocoșii au parte de câștiguri financiare în august, iar Iepurii s-ar putea îmbogăți chiar din iunie.

ADVERTISEMENT

Mistreții au o vară cu suișuri și coborâșuri. Iunie le aduce în cale o serie de noi provocări. Sunt obligați să facă anumite compromisuri neplăcute. În luna iulie, dilemele se adâncesc în inima lor. Trebuie să facă o alegere decisivă. August e o lună ceva mai bună, cu călătorii.

Maimuțele întâlnesc tot felul de persoane de la care au foarte multe lucruri de învățat. Luna iunie este una de pregătire pentru ceva frumos ce are să vină pe parcurs, undeva în a doua jumătate a lui iulie. În august, Maimuțele călătoresc într-un loc magic.

ADVERTISEMENT

Câinii își redefinesc anumite principii de viață. Descoperă tot felul de lucruri noi și își fac alte țeluri. Iulie este o lună perfectă pentru cei care vor să facă anumite achiziții majore. În august, unii dintre acești nativi s-ar putea căsători.

Șobolanii prind tot felul de oportunități care îi ajută să crească din punct de vedere financiar. Realizează anumite lucruri interesante cu care se pot mândri. Luna iulie este cea mai bună din această vară. În august pot apărea conflicte în familie.

ADVERTISEMENT

Șerpii au parte de momente complicate

Bivolii și Oile se pregătesc să își autodepășească limitele. Totul se poate schimba pentru ei pe ultima sută de metri înainte de debutul verii. În iunie, atât Oile cât și Bivolii vor avea câștig de cauză într-o speță care le-a dat bătăi de cap în ultimul an.

Tigrii sunt cuceritorii prin definiție ai verii lui 2022! Iunie și iulie sunt două luni dedicate aventurilor amoroase. În august, unii dintre acești nativi se pot muta în casă nouă.

ADVERTISEMENT

Șerpii au o vară un pic mai complicată. În iunie află niște vești neplăcute care pot avea legătură cu o trădare. Iulie este o lună plină de lacrimi și suspine. Viața amoroasă nu e deloc roz. În august își mai revin nițel.

Caii sunt puși pe fapte mari în perioada următoare. Vara anului 2022 îi pune în fața anumitor fapte împlinite, dar ei vor face față oricărei provocări. August este luna lor de glorie.

 

ADVERTISEMENT