Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 7-13 august 2023. Bivolii dau de greu

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 7-13 august 2023. Bivolii vor avea parte de o perioadă nu tocmai bună. Maimuțele au și ele obstacole.
05.08.2023 | 19:34
Zodiac chinezesc pentru saptamana 713 august 2023 Bivolii dau de greu
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 7-13 august 2023. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 7-13 august 2023. Pentru Bivoli, perioada va fi destul de anevoioasă. Grijile sunt legate în mare parte de bani.

Zodiac chinezesc 7-13 august 2023. Săptămână inedită pentru mulți nativi

Bivolii au o săptămână în care își văd puse sub semnul întrebării anumite planuri. Unele idei nu se mai concretizează din cauza lipsei resurselor financiare.

ADVERTISEMENT

Maimuțele trebuie să fie mai atente la starea lor de sănătate, la toate obiceiurile pe care le au. Unele probleme pot apărea pe nepusă masă. Cât despre Câini, aceștia au un destin comun cu Caii zodiacului chinezesc.

Zodiac chinezesc 7-13 august 2023. Ambele zodii traversează o perioadă de îndrăgostire, de flirt continuu. Sunt foarte cuceritori, iar persoanele pe care pun ochii pică în fața lor precum muștele lovite de paletă.

ADVERTISEMENT

Dragonii au un discurs care nu se pupă deloc cu comportamentul lor de zi cu zi.  Cei din jur sesizează asta și le atrage atenția. Ipocrizia e repede depistată.

Iepurii aleargă după cai verzi pe pereți și își dau seama că au investit prea mult timp, prea mult efort în ceva ce nu dă roade. Schimbă macazul pe ultima sută de metri.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc 7-13 august 2023. Șerpii au de gând să pornească pe un drum nou, indiferent de câtă susținere au parte. Sunt atât de determinați încât nimic nu îi mai poate scoate din drum. Dau dovadă de responsabilitate și pot surprinde cu ideile lor, doar că e nevoie de răbdare. Ei sunt foarte meticuloși chiar și atunci când își prezintă realizările.

Cocoșii nu se simt tocmai bine

Cocoșii nu sunt în toanele lor bune. Se ceartă cu toată lumea și vor să se impună în orice temă, chiar dacă nu au de-a face cu lucrurile despre care se discută. Simt nevoia să fie miezul în orice.

ADVERTISEMENT

Oile zodiacului chinezesc ajung la capătul răbdării în anumite relații personale. Nu mai tolerează anumite atitudini și o spun de data asta ferm, fără să mai țină cont de nimic.

Zodiac chinezesc 7-13 august 2023.  Tigrii se adună și își deschid sufletul în fața unui străin care îi poate ajuta în degringolada lor sufletească. Șobolanii recurg la tot felul de tertipuri pentru a afla niște secrete, călcând chiar peste cadavre. Curiozitatea lor este de nestăvilit!

Mistreții au o perioadă benefică din punct de vedere financiar, dar proastă în iubire. Își dau seama și ei că nu le pot avea pe toate și se resemnează.

ADVERTISEMENT