Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 7-13 martie 2022. Cocoșii nu sunt în apele lor

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 7-13 martie 2022: Cocoșii nu sunt în apele lor în perioada care urmează. Apar tot felul de situații dificile pentru ei din punct de vedere sentimental.
05.03.2022 | 10:32
Zodiac chinezesc pentru saptamana 713 martie 2022 Cocosii nu sunt in apele lor
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 7-13 martie 2022, cei născuți în zodia Cocoș se vor confrunta cu anumite adevăruri neplăcute pe plan amoros.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 7-13 martie 2022

Este o perioadă de încercări grele pe plan afectiv pentru mai multe semne zodiacale. Cocoșii sunt cei care vor să își rezolve anumite probleme, însă cu cât încearcă să le înțeleagă, realizează că amploarea lor este mai mare.

ADVERTISEMENT

Tigrii au o perioadă de răsfăț. Astrele le recomandă, totuși, să nu exagereze cu cheltuielile pe anumite capricii. Bivolii sunt mai ponderați. Devin neutri și încearcă să aplaneze conflictele apărute în anturajul lor de prieteni.

Șobolanii recurg la tot felul de tactici pentru a-i convinge pe cei din jur de deciziile lor. Se regăsesc în multe situații inedite și oferă perspective noi asupra rezolvării unor necazuri. Maimuțele se trezesc la realitate brusc. Au de luat hotărâri dificile.

ADVERTISEMENT

Cât despre Mistreți, aceștia sunt foarte bine ancorați în realitate, doar că le lipsește determinarea. Au nevoie de curaj, au nevoie să rupă pisica în două, cum se zice în popor. Oile din zodiacul chinezesc vor călători în interes de serviciu. E o săptămână destul de agitată, însă care vine cu niște rezultate în plan financiar. Răbdarea e de aur în perioada asta.

Caii și Câinii, destin comun

Caii și Câinii au oarecum același destin în perioada care vine. De pe 7 până pe 13 martie, cei născuți în aceste două semne zodiacale trebuie să își recunoască limitările și să accepte munca în echipă. Dacă ei fac o echipă bună, șansele de succes sunt crescute.

ADVERTISEMENT

Șerpii se pot trezi într-un triunghi amoros fără să își dea seama. Realizează că anumite persoane nu au fost tocmai sincere în relațiile lor. Pot întâmpina dificultăți de comunicare cu partenerul de viață.

Dragonii își vindecă anumite răni sufletești cu ajutorul unei persoane din familie ceva mai trecute prin viață. E o perioadă bună, o perioadă de resetare emoțională. Iepurii, în schimb, își complică viața amoroasă inutil.

ADVERTISEMENT