Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 8-14 aprilie 2024. Cocoșii dau de necaz

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 8-14 aprilie 2024. Cocoșii dau de necazuri în următoarele 7 zile. Ce le rezervă astrele?
07.04.2024 | 09:32
Zodiac chinezesc pentru saptamana 814 aprilie 2024 Cocosii dau de necaz
Zodiac chinezesc 8-14 aprilie 2024. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 8-14 aprilie 2024. Cocoșii vor întâmpina câteva probleme în perioada care urmează.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 8-14 aprilie 2024

Pentru Cocoși, urmează șapte zile pline de freamăt. Unele socoteli făcute acasă nu se potrivesc cu cele din târg, ba chiar s-ar putea spune că portofelul lor va rămâne gol-goluț!

ADVERTISEMENT

Maimuțele se joacă cu focul într-o chestiune care nu le privește. Trebuie să își vadă mai bine de treburile lor și să se nu se bage în viețile altora. Cât despre Tigrișori, ei vor face tot posibilul să își respecte niște promisiuni făcute față de cineva drag. Dacă nu se țin de cuvânt, vor avea de pierdut.

Zodiac chinezesc 8-14 aprilie 2024. Iepurii nu sunt în apele lor în săptămâna care urmează. Au tot felul de dileme, de gânduri, iar unele dintre ele nu sunt deloc pozitive.

ADVERTISEMENT

Șobolanii dau randament la locul de muncă. Efortul lor va fi răsplătit, cu toate că ei se gândesc că nimeni nu remarcă performanța de care dau dovadă. De data asta, cine trebuie să remarce o va face.

Câinii sunt extrem de relaxați și au chef numai de distracție. O țin într-o veselie de luni până duminică. Au multe motive să sărbătorească, iar pe unul dintre ele îl vor afla marți.

ADVERTISEMENT

Caii își refac viața

Zodiac chinezesc 8-14 aprilie 2024. Caii renunță la un anumit obicei, la ceva toxic ce l-a ținut pe loc. Fac schimbări foarte importante în stilul lor de viață. Bivolii, pe de altă parte, fac multe cheltuieli pentru tot felul de vicii și capricii. Nu prea stau banii în buzunarul lor!

Mistreții și Dragonii au un destin comun în săptămâna 8-14 aprilie 2024. Amândoi vor descoperi pe cineva minunat, o persoană care le va adice alinare sufletească. Nu e exclus să fie vorba despre o nouă dragoste.

ADVERTISEMENT

Șerpii recunosc greșelile făcute de anumite persoane și o iau de la zero. Împăcarea cu ceilalți le va aduce numai beneficii. Oile, în schimb, sunt puse pe harță. Parcă nimic nu le mai convine, iar tonul pe care își exprimă nemulțumirile nu e tocmai potrivit.

 

ADVERTISEMENT