Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 21 octombrie 2022. Revedere neașteptată pentru Bivoli

Zodiac chinezesc pentru vineri, 21 octombrie 2022. Află ce ți-au rezervat astrele pentru finalul de săptămână. Bivolii vor avea parte de o revedere surprinzătoare.
20.10.2022 | 15:35
Zodiac chinezesc pentru vineri 21 octombrie 2022 Revedere neasteptata pentru Bivoli
Zodiac chinezesc pentru finalul de săptămână. Sursa foto: Ce spun astrele
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient au venit cu noi vești despre destinul zodiilor. Finalul de săptămână va da emoții nativilor.

Zodiacul chinezesc al zilei de vineri, 21 octombrie 2022

Planetele se vor realinia și vor face ca nativii să treacă prin noi stări, care nu vor fi unele confortabile. Citește mai jos horoscopul integral.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Șobolanii vor merge să viziteze un loc pe care și l-au dorit de multă vreme să-l vadă. Se vor destinde și vor experimenta stări noi.

Bivol

Dragostea plutește în aer pentru Bivoli. Se vor revedea cu un fost partener de cuplu, față de care mai au sentimente și vor ieși la suprafață.

ADVERTISEMENT

Tigru

Aveți mari șanse să extrageți un loz câștigător, în cadrul unei competiții. Veți uimi pe toată lumea cu reușita voastră.

Iepure

Nu mai amânați planurile. Acest lucru enervează pe toată lumea din jurul vostru și care se bazează pe sprijinul vostru. Învățați să vă țineți de promisiuni.

ADVERTISEMENT

Dragon

Ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme v-a afectat pe toate planurile, mai ales financiar. Însă, nu vă pierdeți speranța, căci soarele își va face simțită prezența și pe strada voastră.

Șarpe

Ați putea avea un conflict cu cineva din familie. Vor apărea unele neînțelegeri din cauza banilor, respectiv, a modului de cheltuire.

ADVERTISEMENT

Cal

Un apel al unei rude vă va da întreaga zi peste cap. Veți rămâne uimiți de ceea ce veți afla și nu veți ști cum să acordați o mână de ajutor.

Capră

Succesul va fi de partea voastră. Veți da startul unei afaceri prospere și din care veți câștiga mulți bani.

Maimuță

Multe sarcini la locul de muncă pentru Maimuțe. Toată lumea le va cere ajutorul, considerându-le foarte pricepute. Însă, ele se vor simți epuizate.

Cocoș

Cocoșii au nevoie de un moment pentru ei înșiși, în urma unei întâmplări nefericite. O discuție interioara îi va ajuta să se reîncarce.

Câine

Nu vă mai lăsați dominați de sentimentul fricii, atunci când vreți să începeți ceva nou, așa cum vreți să faceți mâine. Eșecul este mereu inevitabil.

Mistreț

Un gest caritabil vă va crea o imagine bună în fața lumii. Viața voastră se va schimba radical și o veți lua pe traiectorii noi.

ADVERTISEMENT