Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 3 mai 2024. Mistrețul va primi o lecție importantă

Zodiac chinezesc pentru vineri, 3 mai 2024. Șobolanii vor reveni cu picioarele pe pământ, iar Dragonii recuperează lucruri pe care le credeau pierdute.
02.05.2024 | 13:00
Zodiac chinezesc pentru vineri 3 mai 2024 Mistretul va primi o lectie importanta
Zodiac chinezesc pentru vineri, 3 mai 2024. Bivolii sunt mai optimiști ca niciodată. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Ziua de vineri aduce tulburare în viața multor nativi ai zodiacului chinezesc. Înainte de a intra în weekend, unele zodii se vor simți mai agitate ca niciodată. Nu vor lipsi tensiunile și discuțiile în contradictoriu cu persoanele apropiate. Iată cum va arăta ziua de 3 mai pentru toți nativii.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 3 mai 2024. Bivolii debordează de optimism

Șobolan

Fie că vrei sau nu, ziua de vineri te va aduce cu picioarele pe pământ. Va fi ocazia perfectă pentru a realiza că nu toată lumea îți dorește binele. Tocmai din acest motiv, ar trebui să fii mult mai precaut în unele discuții.

ADVERTISEMENT

Bivol

Vinerea aceasta vei fi mai optimist ca niciodată. Conform zodiacului chinezesc, îți vor apărea în cale mai multe oportunități de care trebuie să profiți din plin. Este o ocazie rară, așa că nu trebuie să îți scape printre degete.

Tigru

Nu stai deloc bine cu răbdarea. Simți că toată lumea de provoacă la scandal și nu știi cât timp te vei mai putea abține. Dacă nu vrei să regreți anumite cuvinte, ai face bine să te stăpânești cât de mulți poți.

ADVERTISEMENT

Iepure

Instinctele nu te vor înșela nici de data asta. De câteva zile, ești foarte agitat și presimți că ceva rău urmează să se întâmple. Poate că ar trebui să îți schimbi optica din care privești anumite lucruri.

Dragon

Ai motive de bucurie, căci revin în viața ta anumite lucruri pe care credeai că le-ai pierdut. Nimic nu este întâmplător, iar faptul că te poți bucura când ai cea mai mare nevoie de ele este un semn de la Univers.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Un răspuns afirmativ pe care l-ai oferit de curând nu îți dă deloc pace. Simți că nu ai făcut alegerea cea bună. Ar trebui să încerci să schimbi ceva până nu va fi prea târziu.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 3 mai 2024. Nativul Maimuță va deveni mai cumpătat

Cal

Îți vei da seama că, uneori, nu este bine să oferi prea mult ajutorul celor din jur. Realizezi că unii oameni profită de tine, așa că începi să ridici un zid în jurul tău.

ADVERTISEMENT

Oaie

Ți-ai dorit să petreci mai mult timp cu familia, doar că întâlnirile nu vor decurge deloc așa cum te-ai așteptat. Se aduc în discuție subiecte care nu îți fac plăcere, iar asta te va irita destul de mult. Nu este exclus să devii acid în replici.

Maimuță

Cumpătarea te va defini în ziua de 3 mai. Potrivit zodiacului chinezesc, vei conștientiza că trebuie să te limitezi și să nu mai cazi în plasa tuturor capcanelor financiare. Mai târziu, bugetul tău îți va mulțumi pentru asta.

Cocoș

Fericirea vine din lucrurile simple. Ajungi la concluzia că nu trebuie să te stresezi sau să forțezi anumite întâmplări. Ceea ce trebuie să ajungă la tine va veni mai devreme sau mai târziu.

Câine

Ești pus pe ceartă și nu accepți nicio altă părere în afară de a ta. Crezi că doar ai dreptate și tinzi să îi tratezi cu superioritate pe cei de lângă tine. Cât de curând, vei începe să resimți consecințele comportamentului tău.

Mistreț

Cineva din anturajul tău te va supune unui test fără ca tu să îți dai seama. Sinceritatea și loialitatea ta sunt puse la îndoială, iar asta nu îți face deloc plăcere. Vei învăța că cei apropiați nu au încredere oarbă în tine cum ai tu în ei.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților