Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 20 – 21 noiembrie 2021. Zodiile care au parte de întâmplări neașteptate

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 20 – 21 noiembrie 2021. Unii nativi sunt puși pe distracție și este posibil să pornească la drum. Pentru alții urmează două zile tensionate.
19.11.2021 | 11:38
Zodiac chinezesc pentru weekendul 20  21 noiembrie 2021 Zodiile care au parte de intamplari neasteptate
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă zodiacul chinezesc pentru următoarele două zile.

Înțelepții din Orient anunță că acest sfârșit de săptămână este marcat de evenimente importante. Pot să apară și unele tensiuni.

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 20 – 21 noiembrie 2021. Zodiile care au parte de întâmplări neașteptate

Șobolan

Cele două zile de la finalul săptămânii te găsesc într-o dispoziție foarte bună. Ai primit invitații de la prieteni și este posibil să participi la un eveniment important.

ADVERTISEMENT

Bivol

S-ar putea să apară unele discuții aprinse cu o rudă. Păstrează-ți calmul și lasă lucrurile să se rezolve de la sine. Este posibil să pleci într-o călătorie.

Tigru

Ești destul de obosit și nu prea ai chef de socializare. Petrece-ți timpul cu partenerul de viață. Posibil să primești niște vești care să te pună pe gânduri și să nu știi ce să faci.

ADVERTISEMENT

Iepure

Te simți plin de energie și comunici excelent cu cei din jur. Poate stabilești niște întâlniri care te pot ajuta în proiectele viitoare.

Dragon

S-ar putea să primești niște bani, așa că e momentul să mergi la cumpărături. Ai putea să te implici alături de cei dragi în activități care te relaxează.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu îți lua foarte multe angajamente sociale. Trebuie să ai timp și pentru odihnă, după ce în ultima perioadă ai muncit mult. Atenție la sănătate.

Cal

Ai tot programul făcut și planurile stabilite. În ultimul moment s-ar putea să primești o veste și vei fi nevoit să regândești totul.

ADVERTISEMENT

Capră/Oaie

Ai o grămadă de lucruri de făcut și proiecte de terminat. Stabilește-ți prioritățile și dacă ai nevoie cere ajutorul cuiva. S-ar putea ca niște prieteni să-ți facă o vizită.

Maimuță

Nu ar trebui să-ți meargă prea rău în următoarele două zile. Poate pleci într-o mică excursie să te mai relaxezi. în cazul în care ai un conflict cu cineva nu spune lucruri pe care le-ai putea regreta.

Cocoș

Îți face bine să petreci timpul cu partenerul și familia. Poate mergeți la un film sau la cumpărături. Este momentul să vă relaxați.

Câine

Nu te simți în formă și este important să stai aproape de oameni care care îți pot ridica moralul. Este posibil să primești o ofertă de muncă neașteptată.

Mistreț

În planurile pentru acest sfârșit de săptămână ține cont și de preferințele celor din jur. Alegerile tale s-ar putea să nu fie apreciate de ceilalți.

ADVERTISEMENT