Life

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 20 noiembrie 2021. Șarpele are parte de tensiuni în relația de cuplu

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 20 noiembrie 2021. Urmează o zi liniștită pentru unii nativi, care petrec timp alături de familie sau prieteni. Alții au parte de tensiuni.
19.11.2021 | 15:28
Zodiac chinezesc sambata 20 noiembrie 2021 Sarpele are parte de tensiuni in relatia de cuplu
Zodiac chinezesc: sâmbătă, 20 noiembrie 2021. Previziunile pentru fiecare nativ. Sursa foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient anunță o zi productivă pentru câțiva dintre nativi, conform zodiacului chinezesc de sâmbătă, 20 noiembrie 2021.

Unele zodii primesc vești bune legate de job. Iată care sunt previziunile complete pentru cei 12 nativi.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 20 noiembrie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Ai multă energie și rezolvi toate treburile cu care ai rămas în urmă. Seara te bucuri de timpul petrecut alături de familie sau prieteni, e momentul să te relaxezi.

Bivol

Rezolvi niște conflicte care apar în familie sau în grupul de prieteni. Primești o veste bună în a doua parte a zilei, poate fi ceva legat de carieră.

ADVERTISEMENT

Tigru

Te pregătești să pleci într-o scurtă deplasare alături de cei dragi. Vrei să ieși din rutină și e ocazia perfectă să te relaxezi și să schimbi peisajul.

Iepure

Te ocupi de niște proiecte la locul de muncă și este o zi productivă, îți eliberezi încă de acum programul pentru săptămâna viitoare. Nu strică să te și relaxezi seara.

ADVERTISEMENT

Dragon

Faci niște cumpărături pentru tine și pentru casă. Vrei o schimbare și te ocupi toată ziua de acest lucru astfel încât rezultatul să fie unul pe placul tău.

Șarpe

Apar tensiuni în relația cu persoana iubită și e momentul să aveți o discuție serioasă, să vezi dacă vă mai doriți aceleași lucruri. Nativii singuri găsesc persoana potrivită undeva unde nu se așteptau.

ADVERTISEMENT

Cal

Ai multe de făcut, dar energia și starea de bine te ajută să-ți îndeplinești sarcinile cu succes. Vin și vești bune de la cineva drag.

Capră/ Oaie

Cineva te invită la o ieșire sau o excursie într-un loc nou și ar fi bine să accepți, ți-ar face bine să ieși din rutină. E șansa ta să-ți creezi noi relații cu persoane cu care ai anumite lucruri în comun.

Maimuță

Te relaxezi alături de persoanele apropiate. Nu este exclus să plecați undeva, ar fi bine să vedeți locuri noi. Ai ocazia să faci ceva diferit și să uiți de alte griji.

Cocoș

Ai dubii în privința unei persoane din grupul de prieteni. Nu strică să discuți cu persoana respectivă. S-ar putea să nu te înșeli dacă vezi că ceva nu este în regulă.

Câine

Primești o veste bună legată de job, cel mai probabil este vorba despre o mărire de salariu. Ai o zi liniștită și o dispoziție bună, așa că decizi să termini toate sarcinile pe care le ai de rezolvat.

Mistreț

Îți faci planuri alături de prieteni, poate plecați undeva. Dacă nu, petreci ziua acasă și te ocupi de niște hobby-uri de care nu prea ai avut timp în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT