Life

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 6 februarie 2021. Cocoșul trebuie să stabilească niște limite

05.02.2021 | 15:38
Zodiac chinezesc sambata 6 februarie 2021 Cocosul trebuie sa stabileasca niste limite
Zodiac chinezesc: sâmbătă, 6 februarie 2021. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru sâmbătă, 6 februarie 2021, anunță o zi liniștită pentru unele zodii, care se vor bucura din plin de timpul petrecut alături de cei dragi. Grijile și problemele sunt lăsate deoparte.

Pe de altă parte, unii dintre nativi se confruntă cu probleme de familie și sunt nevoiți să rezolve conflitele cu cei dragi, pe lângă multe alte sarcini pe care le au de făcut.

ADVERTISEMENT

Maii înțelepți din Orient îi îndeamnă pe nativi să fie calmi și să nu ia totul personal. FANATIK îți aduce previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiaccale.

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 6 februarie 2021, pentru toate zodiile

Șobolan

Ai multe de făcut și cei din familie trag de tine să le rezolvi conflictele interminabile. Oferă-le ajutorul, dar nu uita să te pui pe primul plan, mai ales că te așteaptă o zi plină.

ADVERTISEMENT

Bivol

Te bucuri de o zi relaxantă alături de cei dragi, acum că ai timp să te ocupi și de tine. Încearcă să practici o nouă activitate, ceva de care nu ai avut timp înainte.

Tigru

Trebuie să fii mai precaut și să te ocupi de problemele de sănătate, chiar dacă nu te simți rău. O problemă minoră se poate transforma în ceva mult mai grav, dacă nu te ocupi la timp de ea.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ziua îți aduce vești bune în plan profesional, poate ai șansa de a începe munca într-un domeniu pe care vrei să-l abordezi de mai mult timp sau primești un bonus de la superiori.

Dragon

Nu ești pe aceeași lungime de undă cu persoana iubită și ar fi cazul să te întrebi dacă relația mai poate continua așa. Luați împreună decizia care este corectă.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu stai foarte bine la capitolul bani și trebuie să faci câteva compromisuri, să nu fai investiții mari. Lucrurile se vor redresa cât mai curând, trebuie doar să fai un mic sacrificiu.

Cal

Te bucuri de timpul liber și îți propui să încerci lucruri noi, mai ales dacă nu este nimeni în jurul tău ca să te deranjeze. Lasă deoparte grijile legate de job, acum este momentul să te ocupi de tine.

Capră/ Oaie

Nimeni nu este perfect și ar trebui să înțelegi acest lucru și să nu te mai enervezi din cauza unor certuri cu persoanele din jur. Nimic din toate acestea nu va mai conta în scurt timp.

Maimuță

Te apropii foarte mult de o anumită persoană și încep să ia naștere sentimente puternice între voi. Asigură-te că ești gata să începi o nouă relație și că poți lăsa dezamăgirile din trecut acolo sunt.

Cocoș

Câteva persoane profită de bunătatea ta și ar trebui să iei atitutine. Puțini sunt cei care te vor ajuta la nevoie, așa că este timpul să impui niște limite.

Câine

O ceartă în anturajul de prieteni îți dă ziua peste cap, mai ales că tu ești la mijloc. Așteaptă ca lucrurile să se calmeze și nu spune vorbe grele din cauza nervilor.

Mistreț

O problemă din trecut a ieșit la suprafață și îți afectează relațiile de familie sau de prietenie. Cere ajutorul cuiva apropiat și încerați să găsiți o soluție care să fie potrivită pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT