News

Zodiac Chinezesc, săptămâna 8-14 aprilie! Cum stai cu dragostea și banii, în funcție de zodia ta

06.04.2019 | 16:09
Zodiac Chinezesc saptamana 814 aprilie Cum stai cu dragostea si banii in functie de zodia ta

Iată horoscopul chinezesc pentru cele 12 zodii pentru săptămâna 8-14 aprilie. Acest an este guvernat de către Mistrețul de Pământ și ține până pe data de 25 ianuarie 2020. Din acel moment va fi înlocuit de Șobolanul de Metal. Ce vești aduce zodiacul chinezesc pentru nativi? Acest an este unul dintre cei mai abundeți din câți au fost. Motto-ul sub care domnește el este “Traieste-ti viata din plin!”

Zodiac Chinezesc pentru săptămâna 8-14 aprilie. Banii și dragostea

Anul Mistrețului de Pământ este unul foarte roditor pe toate planurile. Bucură-te de reușite! “Ştii, nu îmi plac serile relaxate, pentru că am toleranţă scăzută la relaxare. Dacă mă înmoi prea tare, dau în pârg, ştii, şi apoi putrezesc.

Încearcă să te relaxezi şi să te bucuri de criză. Relaxarea înseamnă a lăsa de o parte toate grijile şi tensiunile şi de a lăsa ordinea naturală a vieţii să curgă prin fiinţa ta.”

Horoscop chinezesc pentru săptămâna 8-14 aprilie
Horoscop chinezesc pentru săptămâna 8-14 aprilie

Șobolan

Ar trebui să radiezi iubire mai multă pentru a o simți. Dacă vrei să-ți meargă bine pe plan financiar, pune-ți acest lucru pe plan principal și fă ce îți indică intuiția.

Bivol

Doar un simplu gest te poate duce departe într-o relație pe care tot încerci să o construiești. Se anunță că un coleg de serviciu s-ar putea să aibă nevoie de susținerea ta. Vei întâmpina o situație mai grea, dar o să te descurci de minune în săptămâna 8-14 aprilie.

Tigru

Săptămâna aceasta ți se oferă sfaturi foarte utile. Deschide bine urechile pentru că ele te vor ajuta atât pe plan amoros, cât și pe plan financiar. Tigrii sunt nesiguri la locul de muncă.

Iepure

Mulți oameni îți vor vedea adevărurile spuse ca fiind critici extrem de aspre în săptămâna 8-14 aprilie. Ești foarte inspirat și creativ aici.

Dragon

Familia ta are nevoie de timp pentru a se lega mai bine de tine și pentru a avea o relație mult mai strânsă. Săptămâna 8-14 aprilie este bună pentru iubire.

Șarpe

Ai putea simți că oamenii te judecă gratuit în săptămâna 8-14 aprilie. Te vei bucura de unele oportunități pe la mijlocul perioadei.

Cal

Se anunță momentul pentru revenirea la unele proiecte mai vechi. Săptămâna 8-14 aprilie este potrivită pentru serviciul tău. De asemenea, cauți să te întâlnești cu oameni noi.

Capră/Oaie

Este timpul să te mai oprești și să îți odihnești mintea și sufletul. Săptămâna 8-14 aprilie este pentru a te pune tu la punct.

Maimuță

Unii dintre voi își vor decora casele. Weekend-ul are pentru tine distracție și vibrații romantice. Dacă ești singur, este posibil să-ți găsești jumătatea.

Cocoș

Dacă planifici o petrecere sau un eveniment pentru familie sau colegii de muncă, nu uita să fii atent la nevoile celorlalți. Sătpămâna 8-14 aprilie te găsește ocupat cu munca.

Câine

Este timpul pentru a-ți arăta partea ta delicată și sensibilă. Săptămâna 8-14 aprilie cauți să îți reconstruiești o relație de iubire.

Mistreț

Ai de îndeplinit sarcini obositoare și copleșitoare. Trebuie să te mobilizezi și să vezi mai pozitiv lucrurile. Săptămâna 8-14 aprilie este potrivită pentru schimbare.

Tags: