Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 16 august 2020. Capra se va confrunta cu situații neplăcute la locul de muncă

15.08.2020 | 14:09
Zodiac chinezesc pentru duminica 16 august 2020 Capra se va confrunta cu situatii neplacute la locul de munca
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de duminică, 16 august 2020, zodiacul chinezesc vine cu situații neplăcute sau incomode pentru nativii din Capră. Nici Mistrețul nu va avea o zi linitită. Vor fi ceva tensiuni acasă.

Câinele se va confrunta cu mici discuții, dispute, în plan sentimental. Se pare că partenerul de viață este nemulțumit de implicarea voastră. Le puteți rezolva, nu vă impacientați.

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți nativi sunt pe punctul de a schimba serviciul sau locația. Ar putea să fie de bun augur. Fanatik vă aduce ultimele noutăți pentru toți nativii.

Zodiacul chinezesc pentru duminică, 16 august 2020

Șobolan

Nativii Șobolan vor avea parte de schimbări la serviciu. Se mută în ată locație, vin colegi noi, sau poate vor schimba ei locul d emuncă. Vă gândiți la ceva modificări în care sunt implicați și șefii. Vedeți de luni ce va fi.

ADVERTISEMENT

Bivol

Prietenii așteaptă un semn de la voi, iar familia este îngrijorată pentru starea în care vă scăldați de câteva zile. Mai bine ați da un semn de viață și i-ați liniști pe oamenii care vă iubesc. Ei nu au nicio vină.

Tigru

Aveți mici discuții cu partenerul de viață din cauza lipsei de implicare. Ați fost mult prea preocupat de muncă și ați neglijat relația. Vă petreceți ziua la afară, în arer liber, poate o plimbare la munte.

ADVERTISEMENT

Iepure

E o plăcere și o provocare totodată să intri în contact cu cât mai multă lume, chiar şi cu oameni complet necunoscuţi. Vei învăța lucruri noi, vei schimba păreri și te vei concentra și pe alte lucruri, nu doar pe ale tale.

Dragon

Chiar dacă discuţiile din ultima vreme nu se îndreaptă spre cele mai deosebite subiecte, vei vedea că ai ceva bun de câștigat. Ți se potriveşte de minune orice activitate caritabilă care să militeze pentru un scop nobil şi, dacă sunteţi mai mulţi, deveniţi deja o forţă!

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu te aştepta să te placă toată lumea, nu ai învățat până acum asta? Preocupă-te de cei care chiar contează pentru tine și nu te mai lăsa influențat și manipulat de așa zișii prieteni.

Cal

Nu te baza pe ce îți spun alţii că e mai bine să faci, pentru că vei obţine cele mai bu-ne rezultate prin experimente proprii. Ești mult prea creativ şi liber ca să urmezii or-dine date de alţii, deci permite-ți libertatea de a o lua şi pe alte căi decât ți se indică, de a mai încerca şi alte variante, pentru că vei descoperi altele mult mai interesante.

Capră/Oaie

Oboseala îşi spune cuvântul, iar asta se vede la locul de muncă. Vei avea parte de dispute cu superiorii sau chiar cu colegii. Încearcă să îți păstrezi calmul și nu aborda situația la nervi. Fii diplomat.

Maimuță

Mai adună, mai pune un ban deoparte, acumulează sumele de care ai nevoie în timp îndelungat. Ispita de a cheltui acum ce ai strâns cu atâtea sacrificii, e cam mare. Trebuie să reziști tentației de a cumpăra orice lucru de care nu ai neapărat nevoie.

Cocoș

Cele mai grele obstacole în planurile tale sunt conflictele. De multe ori ai răspuns „nu” la ideile altora, te-ai opus, ai pus beţe-n roate, deci acum a venit vremea altora să-ți judece părerile.

Câine

Ai o atitudine atât de răzbătătoare şi puternică, iar asta nu mai e o noutate pentru nimeni. Asta îți va aduce dispute cu cei din jur, dar mai ales cu partenerul de viață. Nu te lăsa purtat de val. Evită conflictele.

Mistreț

Profită de răgazul care ți se oferă azi, și bucură-te de relaxare, de momente libere și îngrijește-te de tine și de cei dragi. Fă azi ce nu ai timp să faci în timpul săptămânii.  Oprește-te puțin din vâltoarea evenimentelor care te-au acaparat.

ADVERTISEMENT