ADVERTISEMENT
Life

Zodiacul chinezesc pentru miercuri, 1 iulie. Capra petrece romantic, iar Bivolul face cheltuieli

Autor: Mioara Ciuta | 30.06.2020 | 11:42
Zodiacul chinezesc pentru miercuri, 1 iulie. Capra petrece romantic, iar Bivolul face cheltuieli
Zodiacul chinezesc. Foto: Arhivă

Zodiacul chinezesc pentru 1 iulie aduce un nou început la orizont pentru mulți dintre nativi. Schimbări majore pe plan profesional și sentimental.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă horoscopul în varianta asiatică, care este de mare succes peste tot în lumea. Astrologii din Orient aduc vești bune pentru Dragon, dar și câteva tensiuni pentru Iepure.

Fiți atenți la detalii și încercați să vă arătați interesul și pentru cei din jur. Vor fi și certuri destule cu cei apropiați.

ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru miercuri, 1 iulie

Șobolanul

Simți nevoia să te adâncești în gândurile tale, ai nevoie de liniște. Este o zi perfectă pentru asta. Nu te stresa prea mult, nu trebuie să te placă toată lumea și nici să ai aceleași plăceri ca și ceilalți. Ești iubitor de lucruri simple, iar asta te face să vrei să stai departe de snobi. Touși, dacă îi întâlnești, încearcă să nu-i sfidezi prea tare.

Bivol

Ai tendința să cheltuiești mult, iar de multe ori ar trebui să spui stop cumpărăturilor, însă poți face o excepție de la regulă în această zi. De obicei, ești înnebunit după aruncat banii pe vacanțe sau petreceri cu prietenii, fie la mare, fie la munte, însă nu exagera. Poți să faci o excepție de la regulă, ca să te simți bine, căci cumpărăturile te fac mai fericit, însă pune și la saltea niște bani, nu știi când rămâi fără ei.

ADVERTISEMENT

Tigrul

Gelozia nu te ajută, așa că încearcă să nu sufoci partenerul de viață. Vei avea tensiuni în relație tocmai din cauza geloziei tale. Sau poți avea discuții aprinse cu șefii sau colegii. Dacă știi cum să-ți stăpânești emoțiile, astăzi vei avea parte de o zi frumoasă, cu mult soare pe toate planurile. Toate cele menționate mai sus pot fi evitate dacă știi cum să anticipezi niște situații neplăcute care se pot transforma în ceartă.

Iepure

Ai grijă de oamenii dragi și încearcă să fii mai prezent în viețile lor. Nu încerca să te impui și să îți exprimi punctul de vedere într-un mod agresiv, chiar dacă nu ești tu vinovat de situație.

ADVERTISEMENT

Dragon

Azi este ziua în care treci la fapte bune, îți ajuți un prieten, poate o rudă, însă ai grijă cu angajamentele pe care ți le iei, s-ar putea să nu poți face apoi la toate cerințele celor din jur, după ce te-ai arătat dispus să ajuți.

Șarpe

Timp puțin și activități multe! Așa putem descrie această zi. Chiar dacă este enervant și simți că nu faci față tuturor lucrurilor pe care vrei să le faci, încearcă să te păstrezi calm, altfel ajungi să ai conflicte cu cei din jur. Dacă ți iei prea multe responsabilități s-ar putea să nu faci față și să apară discuții. Încearcă să nu rămâi supărat după anumite altercații.

ADVERTISEMENT

Cal

Dimineața este perfectă pentru a îți ușura ziua, așa că rezolvă cât de multe lucruri poți în primele ore ale zilei. Ești o persoană mai introvertită, însă acum este un moment bun pentru a spune ce gândești și să îți faci și partenerul să se simtă important.

Capră/Oaie

Nu prea stai bine la capitolul bani, așa că trebuie să ai grijă ce cumperi și cât cumperi. Deși vrei să-ți cumperi multe lucruri, mai bine te-ai limita la strict ce ai nevoie, pentru că vor veni și zile mai bine, poate primești niște bani neașteptați. Pe seară este posibil să petreci romantic.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Încearcă să nu mai ții pentru tine toate problemele pe care le ai, căci cei din jur nu au cum să te ajute, iar uneori e bine să cerem și ajutorul. Încearcă să fii mai deschis și vei avea surprize de la oamenii dragi.

Cocoșul

Astăzi este clar ziua ta, ești plin de viață, optimist și gata de lucruri mărețe. Deși pare o zi aparent banală, azi te simți bine, iar după terminarea serviciului vei sărbători starea de spirit cu o ieșire cu prietenii.

Câinele

Ești omul potrivit la locul potrivit, însă asta uneori te aduce în postura om disponibil oricând. Însă păstrează-te așa cum ești, important este să rămâi la fel de onest, căci asta te va ajuta în viitorul tău.

Mistrețul

Încearcă să te debarasezi de frici, de îndoieli și ia lucrurile așa cum vin, fără să te mai gândești la repercursiuni. Trebuie să-ți iei inima în dinți și să treci peste anumite obstacole. Apoi, lucrurile se vor rezolva altfel. Poți să te destinzi un pic spre seară, poate cu un vin roșu și o carte bună.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!