Life

Zodiile care își întâlnesc marea iubire în 2021. Fericirea le bate la ușă încă din luna ianuarie

03.01.2021 | 07:54
Zodiile care isi intalnesc marea iubire in 2021 Fericirea le bate la usa inca din luna ianuarie
ADVERTISEMENT

Horoscopul dragostei pentru anul 2021 ne spune care sunt zodiile care își întâlnesc marea iubire în următoarele luni. Astrele transmit că unele dintre acestea se îndrăgostesc încă de la începutul anului, din luna ianuarie. 

Va fi un an plin de iubire pentru majoritatea semnelor zodiacale. Totodată, anul în curs anunță numeroase schimbări pe plan sentimental, nativii singuri având șansa de a-și întâlni sufletul pereche pe care l-au căutat atâta amar de vreme.

ADVERTISEMENT

Și pentru că unde dragoste nu e, nimic nu e, haideți să vedem în continuare care sunt zodiile care anul acesta se îndrăgostesc peste urechi! FANATIK îți spune cine sunt nativii cu șanse uriașe să se căsătorească în perioada ce vine.

Horoscop iubire 2021. Ce zodii își găsesc sufletul pereche

Berbec

Astrele prevăd întâlnirea cu sufletul pereche undeva pe la jumătatea anului. Sunt șanse foarte mari să te logodești sau chiar să ajungi la altar în 2021.

ADVERTISEMENT

Taur

Îți găsești liniștea interioară lângă o persoană care este opusă ție din toate punctele de vedere. Jumătatea ta este mai aproape decât crezi.

Gemeni

Iubirea vine de la un coleg de serviciu sau poate chiar din online. Oricum ar fi, trebuie să faci multe drumuri. Persoana iubită s-ar putea să nu stea în același oraș cu tine.

ADVERTISEMENT

Rac

Te îndrăgostești de o persoană superioară din multe puncte de vedere. Cert este că, ai ce învăța de la cel de lângă tine. E o legătură puternică.

Leu

Selectezi relațiile amănunțit. Anul acesta nu este unul ideal pentru dragoste, s-ar putea să divorțezi după o căsnicie lungă sau să iei o pauză.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Primele luni ale anului sunt rezervate aventurii, abia de la jumătate în colo te gândești mai mult la dragoste. Vestea bună e că nu vei fi singur.

Balanță

Știi ce vrei de la partenerul de viață și mai ales, ce nu accepți la cel de lângă tine. Astrele prevăd o relație de lungă durată sau chiar un mariaj.

Scorpion

Seducția este cartea pe care mizezi în căutarea jumătății tale. Poți începe o relație sentimentală chiar din ianuarie, totul ține numai de tine.

Săgetător

Schimbările din viața ta vin și cu un nou partener de viață. Renunță la actuala relație și implică-te în una în care te simți ca pește-n apă, în largul tău.

Capricorn

Bat clopote de nuntă. Este anul tău din punct de vedere sentimental. Nu mai amâna momentul și cere-i mâna partenerului de viață.

Vărsător

Dragoste la prima vedere. Vei întâlni persoana care te va ajuta să te maturizezi, dar și să te bucuri din plin de viață. Pasiunea nu va lipsi din viața ta.

Pești

Lasă garda jos și dragostea nu va întârzia să apară. Este posibil să fie în persoana unui coleg de la serviciu sau chiar cineva din cercul de prieteni.

ADVERTISEMENT