Life

Zodiile care până de Paște 2023 vor cunoaște bucurie în suflet. Acești nativi, atinși de Dumnezeu

Doar pentru nativi vor cunoaște cu adevărat bucuria în suflet până de Paște 2023. Tot până atunci, ei vor avea parte de mari reușite.
08.04.2023 | 13:11
Zodiile care pana de Paste 2023 vor cunoaste bucurie in suflet Acesti nativi atinsi de Dumnezeu
Zodiile care până de Paște 2023 vor cunoaște bucurie în suflet. Patru nativi, atinși de Dumnezeu. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Până la Paște 2023, patru zodii se pot considerat protejate de divinitate. Acești nativi au parte de experiențe plăcute, oportunități, surprize și au șansa să își îndeplinească și un mare vis. Este vorba despre nativii din zodia Gemeni, Fecioară, Scorpion și Vărsător.

Fecioara își rezolvă toate problemele până de Paște 2023

Gemeni 

Norocul nu prea a fost de partea ta în ultima perioadă. Până de Paște însă, lucrurile s-ar putea schimba. Munca ta începe să fie văzută cu alți ochi în apropierea sărbătorilor pascale. Și nu e de mirare, având în vedere cât de mult efort ai depus până acum.

ADVERTISEMENT

Astfel, ai șansa să primești o promovare, sau poate chiar o ofertă către o altă direcție. Indiferent de alegerea pe care o faci, ține cont că divinitatea este alături de tine. Astfel, niciun drum nu poate fi greșit în cazul tău. De asemenea, bucură-te din plin de toate surprizele pe care luna aprilie ți le va aduce.

Fecioară

Până acum părea că problemele tale nu își găsesc o rezolvare. Te-ai gândit să îți schimbi job-ul, te-ai gândit la o afacere, dar ulterior ai suferit un blocaj. Află că înainte de Paște, visurile tale încep să prindă contur. Mai mult de atât, problemele se rezolvă de la sine.

ADVERTISEMENT

Nu mai încerca să despici firul în patru și bucură-te de toate drumurile care îți vor fi deschise. Ajungi să cunoști oameni interesanți, te bucuri de armonie în relația de cuplu și vei avea momente în care ajungi să te simți o persoană cu adevărat bucuroasă.

Scorpionul își găsește fericirea

Scorpion

Credeai că fericirea există doar în basme? Vei afla pe pielea ta că oricine are dreptul la ea, iar asta chiar până la Paște. Conflictele din relația de cuplu dispar și de asemena, reușești să te împaci și cu anumite rude. Tot ce trebuie să faci însă este să lași trecutul în urmă.

ADVERTISEMENT

Nu vei merge mai departe decât dacă înveți să ierți și să te bucuri de ce ai. Iar lucrurile bune vin singure la tine. S-ar putea să primești și niște bani în plus din partea familiei, sau poate dintr-o sursă neașteptată. Oricum ar fi, beneficiezi de protecție divină în următoarele zile.

Vărsător

Știai că lucrurile bune știu pentru cei care așteaptă? Iar tu ești campion când vine vorba de răbdare. Până de Paște ajungi să culegi roadele muncii tale, pe toate planurile. Dacă ai muncit, vei fi răsplătit, iar asta este valabil în special din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, astrele sunt de partea ta și dacă vrei să începi o afacere. E momentul oportun să îți așterni pe hârtie noile planuri și să le pui practică. Sprijin primești și din partea celor apropiați și nu numai. Vei cunoaște în sfârșit bucuria la care visai de multă vreme.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
Se întâmplă în România: au ”ras” arena pentru a construi alta, de 100...
Se întâmplă în România: au ”ras” arena pentru a construi alta, de 100 de milioane €, dar au avut parte de o mare surpriză
Marea necunoscută după ce Putin a predat trupul lui Navalnîi. Familia opozantului așteaptă...
Marea necunoscută după ce Putin a predat trupul lui Navalnîi. Familia opozantului așteaptă decizia liderului rus
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
Cea mai călduroasă dimineaţă de 24 februarie din istorie. Temperaturile au urcat până...
Cea mai călduroasă dimineaţă de 24 februarie din istorie. Temperaturile au urcat până la 23°C. Când ar putea reveni un episod de iarnă cu lapoviţă şi ninsori
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Locul legendar din România, construit prin vrăjitorie
Locul legendar din România, construit prin vrăjitorie
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde