Life

Zodiile și karma lor. La ce le predispune Universul de-a lungul vieții din punct de vedere astrologic

22.03.2021 | 18:30
Zodiile si karma lor La ce le predispune Universul dea lungul vietii din punct de vedere astrologic
Zodiile și karma lor. Horoscop special. Foto: metro.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiile au karmă și dharmă, iar de-a lungul vieții sunt supuse unor serii de lecții din care trebuie să învețe enorm pentru a evolua. Vă prezentăm cel mai special horoscop de până acum: cum stă fiecare zodie la capitolul karmic.

Înainte de a analiza fiecare zodie, să înțelegem mai bine ce înseamnă karma și dharma. Karma este efectul, cauza unui eveniment din trecut care trebuie îndreptat pentru a fi fericit, iar dharma este scopul în sine al vieții.

ADVERTISEMENT

Ambele concepte filozofice au originea în India, cuvintele fiind de altfel în sanscrită. Hindușii, dar și budhiștii, cred foarte mult în conceptele de karmă și dharmă.

Zodiile, karma și dharma lor

Karma este strâns legată de viețile anterioare și reprezintă o nereușită sau o greșeală pe care trebuie să o repare în prezent.

ADVERTISEMENT

Berbecii trebuie să învețe lecția curajului. Cauza pentru care mulți sunt încăpățânați și eșuează, devenind poate chiar agresivi, mai ales verbal, este lipsa succesului dintr-o viață anterioară. Scopul lor este să se facă utili celor din jurul lor.

Taurii au suferit mult din cauza banilor în viețile anterioare, iar în această viață dharma vorbește fix despre asta: trebuie să mânuiască foarte bine resursele financiare pentru binele comunității!

ADVERTISEMENT

Gemenii trebuie să învețe să comunice foarte bine cu cei din jur, aceasta fiind și una din principalele calități ale acestor nativi de aer. Karma lor este una de ignoranță, de superficialitate.

Racii au înscrisă karma de atașament posesiv, iar dharma lor este să învețe să își folosească foarte bine intuiția pentru a evita să fie dezamăgiți de oameni.

ADVERTISEMENT

Leii sunt și ei pe karmă de agresivitate, iar scopul lor în această viață va fi să strălucească fără a le face rău celor din jur, adică fără a călca pe cadavre cum se mai zice.

Vărsătorii, pe karmă de agresivitate

Fecioarele au ca obsesie perfecțiunea, iar în această viață trebuie să găsească echilibrul perfect și să îi îndrume pe oameni să îl obțină, de asemenea. Karma lor este una de ignoranță, la fel ca în cazul Gemenilor.

Balanțele trebuie să găsească și ele echilibrul în viață, iar dovadă mai mare ca numele acestei zodii nu există!

Scorpionii sunt marcați de-a lungul vieții de karma atașamentului posesiv, iar în această viață trebuie să învețe să se reinventeze mereu pentru a nu depinde de alții.

Săgetătorii sunt pe karmă de agresivitate, iar în această viață trebuie să învețe să își atingă scopurile fără a apela la zgomot și metode brutale.

Capricornii suferă și ei din cauza karmei de ignoranță, iar în această viață trebuie să învețe să fie consecvenți, să ducă la bun sfârșit lucrurile pe care le încep.

Vărsătorii moștenesc și ei karma de agresivitate, iar în traseul lor actual trebuie să acorde respectul cuvenit celorlalți și să renunțe la orgoliu.

Peștii trebuie să creadă în idealurile lor. Și ei vin pe o karmă de atașament posesiv, iar în prezent ei simt nevoia să întoarcă pe toate părțile sistemul lor de credințe și referințe. Scopul lor este să găsească Divinitatea, spiritualitatea.

 

 

ADVERTISEMENT