Fotbal intern

Daum, lucrat de jucătorii naţionalei?! Un fost oficial FRF surprinde: “Mi-au lăsat impresia că nu l-au mai vrut!”

Marcel Răducanu crede ca Daum a fost lucrat de jucători. Fostul mare internaţional al României, Marcel Răducanu a mărturisit pentru FANATIK.RO că este dezamăgit de modul în care Christoph...
17.09.2017 | 21:13
Daum lucrat de jucatorii nationalei Un fost oficial FRF surprinde Miau lasat impresia ca nu lau mai vrut
ADVERTISEMENT

Marcel Răducanu crede ca Daum a fost lucrat de jucători. Fostul mare internaţional al României, Marcel Răducanu a mărturisit pentru FANATIK.RO că este dezamăgit de modul în care Christoph Daum a fost tratat în România şi consideră că nici actualii jucători de la naţională nu au mai tras pentru el să îl ajute să rămână pe banca tehnică. Totodată, fostul atacant al Stelei a mărturisit că i-a expirat contractul cu FRF şi nu crede că o să mai accepte să îşi prelungească înţelegerea cu Comisia Tehnică.

Fostul mare internaţional Marcel Răducanu consideră că numirea lui Cosmin Contra la echipa naţională anunţată în exclusivitate de către FANATIK.RO nu o să rezolve problemele din fotbalul românesc dacă conducerea FRF nu o să găsească soluţii să rezolve lucrurile grave care să întîmplă la sectorul juvenil. Totodată Raducanu a mărturisit că nu crede că mai poate să ajute România din postura de membru al Comisiei Tehnice a FRF. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Marcel Răducanu a tras un mare semnal de alarmă!

Contactat de către FANATIK.RO, Marcel Răducanu a acceptat să vorbească despre problemele din fotbalul românesc. “Contractul meu cu FRF a expirat la sfârşitul lunii august şi nu cred că o să îl mai prelungesc, deşi Andrei Vochin mi-a propus lucrul respectiv. Nu cred că vă mai pot ajuta. Sunt multe lucruri care nu mi-au plăcut că se întîmplă acolo în România şi chiar nu are rost să risc să pierd bani. Le am şi eu pe ale mele în Germania şi ştiu ce este mai bine pentru mine. Nu cred că problemele din fotbalul românesc se rezolvă cu numirea lui Contra la naţională. Să nu credeţi că acest antrenor are o baghetă magică.

Trebuie făcut de urgenţă cât mai multe lucruri bune şi trebuie să se demareze cât mai repede proiecte la sectorul juvenil. Dacă nu o să vă reveniţi la acest capitol, atunci peste 15-20 de ani o să fiţi tot la nivelul asta. Însă mie îmi e teamă să nu cădeţi şi mai rău. Eu stau în Germania şi pentru câteva luni am încercat să ajut fotbalul din România, dar îmi este şi mie tare greu. Eu o să mă consider român toată viaţa mea chiar dacă sunt de peste 35 de ani în Germania.

ADVERTISEMENT

Nu mi-a plăcut ce i s-a întâmplat lui Daum şi nu mi-a plăcut cum o parte din presa din România l-a mitraliat încontinu. Îmi pare rău că omul asta nu mi-a cerut părerea atunci când a ales să vină din Germania să antreneze în România. Liga 1 e destul de slabă, iar fotbaliştii români care joacă în străinătate sunt foarte mulţi dintre ei rezerve de lux. Dar mi nu mi-a plăcut nici atitudinea unor jucători de la echipa naţională la ultimele meciuri. Mulţi dintre ei au arătat că parcă nici nu l-au mai vrut la naţională. La meciul amical cu Chile jucătorii nu ştiau cum să îl impresioneze mai repede pe Daum, iar atunci când au jucat în meciurile oficiale nu au mai avut aceeaşi tragere de inimă.

De ce nu a fost plăcut Daum? Pentru că nu se putea ajunge la el cu o intervenţie pentru un jucător sau altul? Dar în fine, acum totul este încheiat. Eu când am fost întrebat pe cine aş vedea la echipa naţională i-am propus pe Mircea Lucescu şi Loţi Boloni, dar nici nu ştiu dacă soluţiile propuse de mine au fost luate în calcul”, a încheiat Răducanu.

ADVERTISEMENT
Tags: