Sport

Daniel Bârligea a venit de la Belgrad direct la Craiova pentru Universitatea – CFR Cluj. Ce șanse are să joace. Update exclusiv

Daniel Bîrligea s-a întors de la Belgrad, unde a fost trimis de conducerea lui CFR Cluj pentru un tratament-fulger la vraciul Marijana, dar are șanse minime să joace cu U Craiova.
25.04.2024 | 12:57
Daniel Barligea a venit de la Belgrad direct la Craiova pentru Universitatea  CFR Cluj Ce sanse are sa joace Update exclusiv
Daniel Birligea, șanse minime să joace în meciul cu Universitatea Craiova/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT
25-04-2024
10:06

Daniel Bîrligea a revenit de la Belgrad, dar are șanse minime să joace în meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj

Accidentat în partida de etapa trecută cu Farul, Daniel Bîrligea a fost trimis de conducerea lui CFR Cluj la vraciul Marijana Kovacevic, în speranța că va fi recuperat miraculos pentru meciul cu Universitatea Craiova. După un tratament intens, el s-a alătura lotului clujean în Bănie, venind direct de la Belgrad, dar șansele să fie titular contra oltenilor sunt minime.

„Dacă la Universitatea Craiova lipsește Mitriță, să vă ofer o altă informație în excluisvitate. Nici Bîrligea nu va juca astăzi pentru CFR Cluj. E posibil să fie în lot, dar șansele sunt minime să joace titular pentru CFR în partida cu Universitatea Craiova”, a anunțat Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Ritmul din play-off este unul tot mai aprig pentru jucători și pentru formățiile lor, iar acest lucru se resimte. Cu doar 5 etape rămase de disputat, CFR Cluj pierde un jucător extrem de important în angrenajul echipei.

Daniel Bîrligea, OUT pentru meciul cu Craiova

CFR Cluj s-a deplasat la Farul Constanța în weekend, acolo unde a fost umilită de Gheorghe Hagi, scor 5-1. Campioana en-titre a României i-a spulberat pe clujeni, care l-au pierdut și pe Daniel Bîrligea.

ADVERTISEMENT

Bîrligea a fost schimbat în minutul 44 al partidei de la Ovidiu, după ce s-a accidentat. Veștile nu sunt excelente, iar Bîrligea nu va putea juca cu Universitatea Craiova, un derby pentru obiectiv.

Conform informațiilor FANATIK, Daniel Bîrligea ar avea întindere, iar după accidentarea de la Ovidiu a fost testat. Atacantului i s-ar fi făcut un RMN și s-ar fi descoperit ce tip de accidentare are.

ADVERTISEMENT

Decizia clubului din Cluj a fost una riscantă, aceea de a-l trimite pe Daniel Bîrligea în Serbia. Acolo va fi tratat de celebrul „vraci“ Marijana, cunoscută pentru recuperări rapide prin metode speciale cu creme cu placentă.

„Vraciul“ Marijana nu este chiar garantul vindecării

Marijana Kovačević nu este cunoscută doar jucătorilor din estul Europei, ci și celor din vest. Însă, din SuperLiga au fost extrem de multe nume care au trecut prin tratamentele sarboaicei.

ADVERTISEMENT

Poate cel mai important nume este Florinel Coman, despre care se spune că ar fi avut o ruptură uriașă. Atacantul, care va pleca în Qatar la finalul campionatului, a fost recuperat rapid de o ruptură de peste 15 centimetri.

Daniel Bîrligea amintește de Ciprian Marica, care a procedat la fel chiar înaintea turneului final EURO 2016. Fostul atacant era în curtea FCSB-ului și se accidentase repetat, dar era hotărât să prindă lotul final. În cele din urmă, n-a reușit să se recupereze la timp și să aibă o formă bună.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei sale, Marijana Kovačević a vindecat nume uriașe din fotbalul internațional. Printre cei care i-au trecut pragul sunt Wayne Rooney, Robin Van Persie, Frank Lampard, Cristiano Ronaldo sau Vincent Kompany.

ADVERTISEMENT
Tags: