Sport

Hermannstadt – Petrolul 2-0. Sibienii conduc play-out-ul alături de UTA

Hermannstadt reușește să se impună în meciul cu Petrolul Ploiești, scor 2-0, și face un pas important pentru a termina pe primul loc din play-out la finalul sezonului.
25.04.2024 | 20:35
Hermannstadt  Petrolul 20 Sibienii conduc playoutul alaturi de UTA
Hermannstadt – Petrolul 2-0. Sibienii conduc play-out-ul alături de UTA. Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
25-04-2024
15:41

Rezultat Final: Hermannstadt - Petrolul 2-0 (Găman 38, Stoica 75)

Vezi toate fazele video importante aici.

Clasament play-out SuperLiga
Clasament play-out Superliga

Min 90+3: Final de meci la Sibiu! Hermannstadt câștigă cu 2-0 și împarte locul 1 din play out cu UTA Arad. Pentru Sibieni au marcat Valerică Găman și Ianis Stoica

Min 75: GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLL HERMANNSTADT!!!!! Ianis Stoica a scăpat singur cu portarul Zima și trimite mingea în vinclu porții

Min 56: Ocazie mare Hermannstadt!!!!! Ianis Stoica șutează din lateral, dar Zima respinge în ultimul moment.

Min 47: Ocazie pentru Petrolul!! Berisha șutează puternic din lateral, dar mingea acestuia trece puțin peste transversală.

Min 46: A început a doua repriză!

Min 45: Final de primă repriză Sibiu! Hermannstadt conduce la pauză după un gol marcat de Valerică Găman.

Min 37: GOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL HERMANNSTADT!! Valerică Găman profită de o centrare perfectă din partea lui Balaure și trimite o lovitură de cap imparabilă pentru Zima. 

Min 21: Ianis Stoica șutează din afara careului, dar Zima prinde fără probleme

Min 3: Ocazie mare Hermannstadt! Negruț ajunge primul la o minge centrată în careul celor de la Petrolul, dar Zima are o intervenție excelentă.

Min 1: A început partida!

Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Bejan, Opruț – Balaure, Biceanu, Dr.Iancu, Ianis Stoica – G. Iancu, Negu. Rezerve: Muțiu, Pop, Etienne, Ionuț Stoica, Antoche, Bucuroiu, Paraschiv, Oroian, Jipa, Ciubotariu, Medina. Antrenor: Marius Măldărășanu.

Petrolul: Zima – Hanca, Papp, Meijers, Țicu – Jyry, Seto – Musi, Ișfan, Grozav – Berisha. Rezerve: Eșanu, Bălbărău, Garutti, Huja, Radu, Diomande, Dumitriu, Jair, Bratu, Bucur, Irobiso, Răducanu. Antrenor: Laszlo Balint. 

25-04-2024
13:02

UTA Arad - Oțelul Galați 3-1 (Omondi 62, Luckassen 78, R. Pop 81 / Cisotti 90+3)

Vezi toate fazele video aici. 

FINAL DE MECI. UTA Arad a obținut o victorie categorică pe teren propriu, scor 3-1 cu Oțelul Galați, în etapa a 6-a din play-out-ul SuperLigii. Mircea Rednic i-a provocat prima înfrângere lui Dorinel Munteanu în play-out. Iată cum arată clasamentul: 

Clasament

Min. 90+3: GOOL UTA Arad! Cisotti înscrie cu un șut deviat. 

Min. 81: GOOOL UTA Arad! Rareș Pop primește o pasă genială din partea dreaptă și depășește un fundaș direct din preluare. Tânărul atacant înscrie spectaculos. 

Min. 78: GOOL UTA Arad! Omondi îl găsește cu o pasă în fața porții pe Luckassen. Atacantul dublează avantajul arădenilor. 

Min. 72: Rareș Pop a șutat cu stângul de la marginea careului. Pap a respins în ultima clipă. 

Min. 62: GOOOL UTA Arad! Omondi este lansat excelent. Atacantul stă bine pe picioare și îl învinge pe Pap cu un șut în plasa laterală.

Min. 60: Malle șutează din unghi. Mingea șterge bara transversală. 

Min. 45: Cisotti șutează din interiorul careului. Mingea trece paralel cu poarta. 

Min. 21: Conte a trimis cu capul spre poartă după o centrare. Mingea a trecut pe lângă vinclul porții lui Pap. 

Min. 16: Ocazie uriașă de gol pentru Oțelul. Cisotti a centrat, iar Teles a reluat cu capul milimetric pe lângă poartă. 

Min. 10: Oțelul a reușit să înscrie, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. 

Min. 1: Partida a început!

UTA: Kucker – Căpușă, Stolnik, Conte, D. Rodrigues – Micovshi, C. Mihai, Machado – Omondi, Tudorie, Ezekiel. Rezerve: Fl. Iacob, Trif, Stahl, A. David, Iurasciuc, Vulturar, Luckassen, Lawrence, Lopez. Antrenor: Mircea Rednic. 

Oțelul: Pap – Adăscăliței, Yabre, Cisse, Gomes – Cisotti, Zivulic, Teles – Tănasă – Al. Pop, Malle. Rezerve: R. Stoian, Rusevic, Jardan, I. Neagu, Bodișteanu, Lameira, Bordun, Zhelev, Farcaș, Panait, Rus, Gaitan. Antrenor: Dorinel Munteanu.

24-04-2024
13:05

U Cluj - Poli Iași 1-0 (D. Popa 52)

Vezi toate fazele video importante aici. 

FINAL DE MECI. U Cluj a câștigat la limită duelul de pe teren propriu cu Poli Iași, scor 1-0, în etapa a 6-a din play-out-ul SuperLigii. Astfel, echipa lui Ioan Ovidiu Sabău pune capăt seriei negative de 3 înfrângeri consecutive. Iată cum arată clasamentul: 

Clasament

Min. 60: U Cluj a reușit să bage din nou mingea în poartă prin Thalisson. Golul a fost anulat pentru ofsaid. 

Min. 52: GOOOL U Cluj! Daniel Popa este lansat excelent și reușește să-l învingă pe Lung. Tușierul ridică fanionul de la margine pe motiv de ofsaid, iar golul este anulat în primă fază. Faza a fost analizată în camera VAR, iar arbitrii i-au transmis lui Szabolcs Kovacs că golul este valabil. 

Min. 28: Ocazie mare de gol pentru U Cluj! Roger a șutat surprinzător de la distanță, iar Lung a respins în față. Roguljic și Silaghi s-au încurcat reciproc în fața porții, iar moldovenii au respins mingea. 

Min. 1: Partida a început!

U Cluj: Gertmonas – Oancea, Masoero, Thalisson, Chipciu – Silaghi, Simion, Bic, Roger – Roguljic, Popa. Rezerve: Gorcea, Peteleu, Chinteș, Pițian, Techereș, Grobry, Pănoiu, Gheorghe, Teșcan, Ilie, Anselmno, Chirilă. Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.

Poli Iași: Lung – Todoroski, Samayoa, F.Ilie, Garobbio, Ispas – Roman, Jatoba, Ștefanovici – Kabran, Buș. Rezerve: Ailenei, Niga, Martac, Katanec, Saghiri, Itu, Bettaieb, Mota, Harrison, Gheorghiță, Ciobanu, Allanzinho. Antrenor: Tony da Silva.

23-04-2024
15:59

FC U Craiova, ratează șansa unei victorii uriașe

FC U Craiova nu a scos decât un 0-0 pe terenul lui FC Voluntari, în etapa a 6-a a play-out-ului din SuperLiga.

Prima repriză a fost una fără mari ocazii de poartă, dar a adus ruperea echilibrului. La mijlocul reprizei, Ricardinho a pierdut o minge în jumătatea proprie, l-a faultat pe Bauza și a văzut direct cartonașul roșu. Arbitrul Horațiu Feșnic a considerat că a fost fault în poziție de ultim apărător, iar din camera VAR a primit aprobarea, deși Matricardi venise să strângă.

Cu un om în plus, oltenii au dominat autoritar partea secundă, și-au creat câteva ocazii de gol, însă au fost lipsiți de inspirație la finalizare. Trupa lui Eugen Trică ratează o șansă imensă de urca în clasament, în timp ce ilfovenii se pot declara mulțumiți cu punctul scos.

pos

23-04-2024
13:14

FC Voluntari - FC U Craiova 0-0

Vezi aici cele mai importante momente

Final de meci – FC Voluntari și FC U Craiova termină la egalitate, scor 0-0, într-un meci dominat de olteni.

Min 78 – Blidar recentrează în mijlocul careului ilfovenilor, Achim reia spre poartă din poziție ideală, dar mingea îl lovește în piept pe Armaș.

Min. 56 – Bauza centrează perfect, dar reluarea lui Baeten de la 10 metri este parată miraculos de Fernandez.

Min. 24 – Ricardinho greșește în propria jumătate, este deposedat pe Bauza, care scapă spre poarta lui Fernandez. Ricardinho îl faultează pe jucătorul oltenilor, iar arbitrul Horațiu Feșnic îi dă direct cartonașul roșu pentru fault în poziție de ultim apărător, deși Matricardi venise și el în apropiere.

Min. 11 – Robert Popescu este lansat pe culoar, dar Gurău iese la timp din poartă și blochează.

Start de meci!

FC Voluntari: Fernandez – Ricardinho, Matricardi, I. Armaș – Boboc, V. Rață, Crepulja, Aliji – Răduț, Ad. Nemec, Popescu. Rezerve: Cascini, Merloi, Dumiter, Ciobanu, Turda, Voican, Dropp, Vâlceanu, Carnat, Lambrinoc, Florea, Paz. Antrenor: Florin Pîrvu

FC U Craiova: Gurău – Negru, Lekiatas, Lacroix, Padula – Albu, Achim – Baeten, Pop, Bauza – Blănuță. Rezerve: Enache, Mascarenhas, Kvacic, Dragu, Compagnucci, Blidar, Sidibe, Bahassa, Chițu, Ibrahim. Antrenor: Eugen Trică

În timp ce lupta pentru titlu este deja decisă, aproape și în mod matematic, bătălia pentru salvarea de la retrogradare este mai dură decât oricând. Etapa 6 din play-off și play-out în SuperLiga programează meciuri interesante, care se pot dovedi a fi chiar decisive pentru soarta unor echipe.

Voluntari – U Craiova 1948, Botoșani – Dinamo, Sepsi – FCSB, Farul – Rapid și Univ. Craiova – CFR, live video online, in etapa 6 din play-off și play-out în SuperLiga

Voluntari, FC U Craiova 1948 și Dinamo au parte de o zi de marți infernală. Oltenii merg în Ilfov la nici 72 de ore de la meciul disputat contra “câinilor“. Acolo, vor da peste o echipă care a jucat sâmbătă în deplasare la Iași. Dinamo merge de la Craiova la Botoșani, pentru un duel esențial în lupta din subsolul clasamentului.

ADVERTISEMENT

Nu este timp de scuze pentru nimeni, însă, deoarece ierarhia este tot mai strânsă în subsolul său. Cu o victorie în Moldova, Dinamo poate afunda trupa lui Bogdan Andone. În același timp, un succes al celor de la Voluntari o păstrează pe FC U Craiova 1948 în postura de “lanternă roșie“. Bineînțeles, alternativele pot dinamita și mai tare bătălia din subsol.

Miercuri se joacă și U Cluj – Poli Iași. O eventuală victorie a oaspeților îi poate aduce și pe ardeleni în “horă“, acolo unde nu este exclus să intre și Petrolul Ploiești. Joi se mai joacă UTA – Oțelul și Hermannstadt – Petrolul.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește play-off-ul, miercuri se dispută partidele Farul – Rapid și Sepsi – FCSB. Giuleștenii au întrerupt seria înfrângerilor cu un egal contra liderului, pe Arena Națională, și vor să își continue revenirea sub conducerea lui Bogdan Lobonț. Farul este, însă, într-o formă de zile mari, învingând-o pe CFR cu 5-1 în runda precedentă.

FCSB speră să își păstreze invincibilitatea și să se apropie și mai mult de titlul de campioană. Joi, partida Universitatea Craiova – CFR Cluj încheie etapa 6 din play-off și play-out în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV meciurile din etapa 6 din play-off și play-out în SuperLiga

Această rundă aduce și trecerea la “orele de vară“ în programul partidelor din SuperLiga. Vor fi inclusiv meciuri care se vor disputa de la ora 21:45. Toate partidele se văd pe Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

Totodată, puteți urmări meciurile și pe FANATIK.ro, în format LIVE VIDEO. Aici găsiți rapid echipele de start și clasamentul actualizat după fiecare partidă, dar și cele mai tari declarații oferite de către antrenori, jucători și conducători.

ADVERTISEMENT

Program și clasament, înainte de etapa 6 din play-off și play-out

Rundă intermediară, etapa a șase începe marți și se termină tocmai joi. Iată cum arată programul complet al etapei și cum se prezintă clasamentele din play-off și play-out:

Marți, 23 aprilie

  • ora 17:00 FC Voluntari – FC U Craiova 1948 (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
  • ora 19:30 FC Botoșani – Dinamo (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Miercuri, 24 aprilie

  • ora 16:45 U Cluj – Poli Iași (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
  • ora 19:00 Farul – Rapid (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
  • ora 21:45 Sepsi – FCSB (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Duminică, 21 aprilie

  • ora 16:45 UTA – Oțelul (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
  • ora 19:00 Hermannstadt – Petrolul (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
  • ora 21:45 Universitatea Craiova – CFR Cluj (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Clasament play-off SuperLiga

clasament play-off SuperLiga

Clasament play-out SuperLiga

clasament play-out SuperLiga

Cote pariuri la meciurile rundei 6 din play-off și play-out

Etapa 6 din play-off și play-out în SuperLiga vine cu oportunități excelente pentru pariori. “1 solist“ în Voluntari – FC U Craiova 1948 are cota 2,32. Un succes al oltenilor este cotat cu 3,20, iar remiza cu 3,25. La Botoșani – Dinamo, moldovenii sunt favoriți cu o cotă de 2,42. Victoria oaspeților este cotată cu 3,20, iar egalul cu 3,10.

Miercuri, FCSB are 2,25 să câștige la Sepsi, iar gazdele au 3,25 la victorie, în timp ce remiza este cotată cu 3,40. Farul are 2,67 pentru victorie contra Rapidului, remiza este cotată cu 3,30, iar “2 solist“ cu 2,70. Joi, Universitatea Craiova este favorită contra CFR-ului, cu 2,45. Remiza este cotată cu 3,35, iar victoria ardelenilor are cota 2,92.

Meciurile din etapa 6 din play-off și play-out în SuperLiga, live stream, 17:00, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

Etapa 6 este prima a returului din play-off, iar după această rundă vor mai urma doar alte patru. Astfel, microbiștii au toate motivele să fie cu ochii pe duelurile spectaculoase de care se vor mai bucura de abia din sezonul următor.

În ceea ce privește meciurile din play-out, acestea sunt cu atât mai atractive cu cât au mai rămas de disputat doar patru meciuri cu totul. Bătălia este una crâncenă, iar amenințate de baraj sau retrogradare directă pot fi chiar șapte echipe!

ADVERTISEMENT