Sport

Gigi Becali a desființat-o pe Iuliana Demetrescu, dar UEFA tocmai a delegat-o la o semifinală din Liga Campionilor!

Iuliana Demetrescu a fost desființată de Gigi Becali în urmă cu aproape un an, dar UEFA tocmai a delegat-o la un meci din Liga Campionilor.
25.04.2024 | 16:45
Gigi Becali a desfiintato pe Iuliana Demetrescu dar UEFA tocmai a delegato la o semifinala din Liga Campionilor
Gigi Becali a desființat-o pe Iuliana Demetrescu, dar UEFA tocmai a delegat-o la un meci din Liga Campionilor! Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Iuliana Demetrescu, arbitra din fotbalul românesc care a fost desființată de Gigi Becali în urmă cu aproape un an, tocmai a fost delegată la un meci din cadrul Ligii Campionilor.

Iuliana Demetrescu va arbitra partida Chelsea – Barcelona

Conform site-ului oficial al Federației Române de Fotbal, Iuliana Demetrescu va fi prezentă la centru în returul dintre Chelsea și Barcelona, partidă ce se va juca sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 19:30, pe Stamford Bridge.

ADVERTISEMENT

Formația din Anglia a reușit să se impună în tur, cu scorul de 1-0, oprind seria echipei din Catalonia de 5 ani fără înfrângere pe teren propriu în Champions League.

Ba mai mult, meciul cu Chelsea a însemnat pentru Barcelona primul meci din 2016 în care echipa din Spania nu a reușit să marcheze „acasă”.

ADVERTISEMENT

În meciul retur, Iuliana va fi ajutată de asistenții Mihaela Țepușă și Roxana Ivanov, în timp ce al patrulea oficial va fi Frida Klarlund, din Danemarca. În camera VAR se vor afla Ovidiu Hațegan și Cătălin Popa.

Iuliana Demetrescu a comentat declarațiile lui Gigi Becali la adresa ei: „Nu vreau să schimb mentalități”

În sezonul trecut, după partida FC Voluntari – CS Mioveni, Gigi Becali a avut un nou derapaj sexist, de data asta la adresa Iulianei Demetrescu, arbitra din fotbalul românesc, declarând că femeile nu au ce căuta să arbitreze în fotbalul masculin.

ADVERTISEMENT

La aproape un an după aceste derapaje, Iuliana Demetrescu a avut un răspuns la adresa patronului din Pipera, spunând că Gigi Becali ar trebui să fie mai atent în exprimare, pentru că și el are 3 fete acasă.

„Sincer, nu încerc și nici nu vreau să schimb mentalități. I-aș spune doar că și dumnealui are trei fete, dacă știu bine. Vă dați seama că nu mi-a picat bine, că nu putea să-i pice nimănui.

ADVERTISEMENT

E imposibil să spună cineva că nu poți face anumite lucruri doar pentru că ești femeie. Nu cred că trebuie să facem una sau alta, putem fi buni sau mai puțini buni în ceea ce facem.

Și afară suntem apreciate. Ultima promovare a fost că m-au pus pe lista bărbaților afară, fac parte din categoria a doua la bărbați (n.r. în ierarhia FIFA).

Anumite concepții nu le putem modifica. Dacă eu realizez că nu sunt bună în ceea ce fac… Dar când vezi că poți… Nu am purtat nimic deosebit la acel meci, este echipamentul pe care îl poartă și bărbații”, a declarat Iuliana Demetrescu în luna martie.

ADVERTISEMENT
Tags: