News

Accident teribil în Ucraina între un microbuz şi un camion. 13 oameni au murit, 7 au fost răniți

Accident teribil în Ucraina. Un microbuz şi un camion s-au lovit în plin. 13 oameni au murit pe loc, iar alți 7 au fost răniți în urma impactului. Imaginile de la fața locului sunt tragice.
07.12.2021 | 17:20
Accident teribil in Ucraina intre un microbuz si un camion 13 oameni au murit 7 au fost raniti
ADVERTISEMENT

Acest accident rutier teribil a avut loc în nordul țării. Un microbuz şi un camion s-au lovit din plin, iar 13 oameni și-au pierdut viața pe loc.

De asemenea, alte șapte persoane au ajuns la spital cu răni grave, a anunțat Serviciul de stat ucrainean pentru situaţii de urgenţă.

ADVERTISEMENT

“În urma accidentului, 13 persoane şi-au pierdut viaţa şi şapte au fost spitalizate cu diferite răni”, au indicat autorităţile într-un comunicat.

Microbuzul plin cu oameni a intrat în camion, arată primele informații

La fața locului au intervenit 30 de persoane, au mai precizat autoritățile.

De vină pentru producerea acestui accident ar fi microbuzul, care  se deplasa din oraşul Cernighiv spre satul Borzna, moment în care a lovit în plin un camion.

ADVERTISEMENT

Nu se știe câte persoane erau în total în minibus, dar ceea ce s-a anunțat încă de la momentul producerii accidentului este faptul că 13 persoane și-au pierdut viața.

Imaginile de la fața locului sunt tragice

Imaginile lăsate în urmă de acest accident teribil sunt cu adevărat șocante. Microbuzul implicat în accident este distrus aproape în totalitate, la fel și cabina TIR-ului.

ADVERTISEMENT

Echipele de intervenție de la fața locului au acordat primul ajutor răniților, printre cadavrele celor care nu au supraviețuit impactului.

Microbuz școlar, implicat într-un accident rutier la noi în țară

Un accident rutier în care a fost implicat un microbuz a avut loc și în țara noastră. Din fericire, în acest caz nu a fost vorba de victime.

ADVERTISEMENT

Totuși, șapte dintre copiii care se aflau în mijlocul de transport în comun au ajuns la spital, dar rănile acestora nu erau unele grave.

Bărbatul care conducea autoturismul a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenția echipajelor de la descarcerare pentru a-l scoate dintre fiare.

“În urma accidentului a rezultat 1 persoană încarcerată.

Aceasta a fost extrasă conștientă din autoturism de către forțele de intervenție și a fost predată echipajului SMURD în vederea transportului la spital.

În accident a fost implicat un autoturism în care se afla 1 persoană (cea încarcerată) și un microbuz în care se aflau 16 persoane (3 adulți si 13 minori), din care 7 (minori) au fost transportați la spital cu ambulanțele SAJ, cu contuzii minore”, a transmis ISUJ Bacău.

ADVERTISEMENT