Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

160 de milioane de euro, salariu pentru Hagi? Declarație uluitoare. Exclusiv

Gheorghe Hagi are șanse mari să plece în fotbalul arab după rezultatele fantastice obținute la Farul Constanța. Dumitru Dragomir i-a fixat și cota pe piață: 160 de milioane salariu.
25.08.2023 | 12:53
160 de milioane de euro salariu pentru Hagi Declaratie uluitoare Exclusiv
Hagi, salariu colosar in Arabia Saudita. foto: inquamphotos.com
ADVERTISEMENT

Hagi este pe val după rezultatele obținute la Farul. Cel mai selecționat jucător din toate timpurile își pune puternic amprenta și în meseria de antrenor. Pe lângă trofee, Hagi s-a remarcat printr-o abilitate fantastică de readuce în formă jucători la final de carieră. După Alibec, Budescu face diferența din nou pe teren la 34 de ani.

Hagi poate pleca în Arabia Saudită pe un salariu imens

“În meseria asta a lucrat și ca jucător și ca antrenor. A fost și este valoros în ambele. Domnule, nu vezi? Resuscitează morții! Hagi ar trebui să zboare la o echipă mare pe bani mulți”, a declarat Dumitru Dragomir în exclusivitate, prin intervenție telefonică, în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dialogul din studio s-a mutat în direcția banilor. Horia Ivanovici a făcut un exercițiu de imaginație și l-a provocat pe Dumitru Dragomir la un scenariu tot mai plauzibil în fotbalul modern. În contextul infuziei puternice de capital din fotbalul arab, s-a pus problema plecării lui Hagi în zona Golfului.

Impresarii lui Hagi trebuie să găsească o soluție

“După părerea ta, câți bani ar lua la nivelul Hagi dacă s-ar duce, spre exemplu, în Arabia Saudită. Mancini a primit pentru un an jumate să fie antrenorul Arabiei Saudite i-au dat 90 de milioane. Hagi cât ar merita?”, a fost întrebarea lui Horia Ivanovici din cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA:

ADVERTISEMENT

“Hagi merită 160 de milioane. Și ca fotbalist, ca orice. Ce a fost Hagi. Mă și gândesc impresarii lui Hagi cum nu forțează Arabia Saudită să ia și el măcar 15-20 de milioane. L-a resuscitat și pe Budescu care era în comă profundă”, a răspuns Dragomir, vizibil impresionat de jocul lui Budescu la Farul.

Hagi este la un pas de grupele Conference League. Echipa de la malul mării a reușit o victorie fantastică împotriva celor de la Helsinki. Farul a învins cu 2-1 într-o partidă în care s-a văzut condusă în minutul 50, atunci când Joona Toivio a reușit să deschidă scorul pentru oaspeți în urma unui corner.

ADVERTISEMENT

Farul a reacționat imediat și a trecut la atac. Rivaldinho, fiul marelui Rivaldo, a restabilit egalitatea după o pasă a lui Budescu, iar în minutul 58 tabela arăta 1-1. Hagi a mutat inspirat. L-a introdus în teren în minutul 81 pe Popescu, iar acesta a reușit să înscrie un minut mai târziu, pentru 2-1.

Astfel, trupa lui Hagi merge în Finlanda din postura de favorită în play-off-ul Conference League. Partida se va juca pe 31 august, la Helsinki. Farul va face deplasarea fără vedeta sezonui trecut, Denis Alibec. Acesta a părăsit-o pe Farul și a semnat cu Muaither, din Qatar.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, . Emisiunea este în premieră, în aceeași zi, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Salariu colosal pentru Hagi

 

ADVERTISEMENT