Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Denis Alibec, debut cu stângul în Qatar la mai puțin de 24 de ore de la prezentare

Denis Alibec este noul jucător al lui Muaither SC. Atacantul a și debutat pentru qatarezi, la scurt timp după prezentarea oficială.
16.08.2023 | 21:38
Denis Alibec debut cu stangul in Qatar la mai putin de 24 de ore de la prezentare
Denis Alibec a debutat pentru Muaither SC. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT
16-08-2023
18:45

Denis Alibec a debutat la Muaither

Internaționalul român a fost aruncat în luptă de antrenorul lui Muaither, deși nici nu s-a uscat cerneala pe contractul său. Alibec a intrat pe teren în minutul 67, după ce l-a înlocuit pe Al-Neel, la scorul de 2-0 pentru Al-Wakra.

În cele din urmă, echipa fostului jucător al lui Farul a pierdut la scor de neprezentare. Cu vârful român în teren, Muaither a mai încasat un gol. Au marcat: Benyettou (min. 45) și Assal (min. 45+3, 72). 

15-08-2023
20:49

Denis Alibec, prezentat la Muaither

Denis Alibec este oficial jucătorul qatarezilor de la Muaither SC. Oficialii clubului sunt foarte încântați de transferul atacantului român în vârstă de 32 de ani. 

Denis Alibec, la semnarea contractului
Denis Alibec, la semnarea contractului

Rămâne de văzut dacă Alibec va mai rămâne în atenția selecționerului Edi Iordănescu în urma acestui transfer. Fostul jucător al lui Farul va avea un salariu anual „faraonic”, de 800.000 de euro în doar opt luni de contract. 

Farul Constanța pregătește despărțirea de golgeterul echipei. Cu 14 goluri marcate sezonul trecut, Dennis Alibec este aproape de un trasnfer șoc în prima ligă din Qatar. Chiar înaintea returului cu Flora din Conference League, Hagi riscă să rămână fără principala armă în lupta pentru grupele europene.

Alibec e pregătit de o nouă provocare

“O informație exclusivă pe care o dau colegii de la ProSport. Alibec ar pleca azi de la Farul. Va avea un salariu fabulos la noua formație, la 32 de ani, Alibec ar pleca în Qatar. Mutarea se va rezolva astăzi și ar primi 800.000 de euro în 8 luni de contract, sunt bani mulți. Înțelegerea lui cu Hagi se știe.

ADVERTISEMENT

Se presupune ca fotbalistul să plece gratis în străinătate. Dacă informația este reală, iar noi credem că probabil este reală, nu văd de ce nu ar fi, este informația colegilor de la ProSport. ProSport a anunțat în exclusivitate că Alibec va juca la Al Muaither, formație nou promovată în campionatul din Qatar”, a declarat Horia Ivanovici.

Dennis Alibec și-a început cariera la Farul în sezonul 2008-2009. Calitățile sale au fost remarcate rapid de vest, iar Alibec a prins transferul vieții în Italia, la Inter Milano. Atacantul a jucat prima oară pentru Hagi în sezonul 2012-2013, la Viitorul, formație pentru care a marcat 5 goluri în 23 de partide.

ADVERTISEMENT

Salariu fabulos în Qatar pentru Alibec

“Informația este confirmată și de mama lui Alibec, am vorbit cu ea. Alibec pleacă, o informație confirmată de familie. Mama lui Alibec a spus pentru FANATIK.RO că 90% Alibec va pleca de la Farul. Gică trebuie să o ia de la capăt. Deci Borza pleacă la Rapid, Băluță pleacă, Mazilu pleacă la Brighton, Alibec pleacă astăzi în Qatar.

Din păcate, informația oferită de ProSport că Alibec pleacă din fotbalul românesc, ce vorbeam noi se confirmă. Nu sunt prea fericit, la modul cel mai serios. Așteptăm să se facă actele. Am vorbit și cu Alibec ne-a spus că abia după ce semnează poate da declarații. Mi se pare absolut normal”, a declarat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Dennis Alibec va avea un contract demn de o adevărată vedetă în Qatar. Vârful farului va primi 800.000 de euro pe an. El va ajunge la Al Muaither din postura de jucător liber de contract. Alibec are o clauză în contract prin care poate pleca liber în cazul unei oferte venite din străinătate.

“Veste proastă pentru fotbalul românesc”, a declarat Horia Ivanovici, care a fost completat de Valeriu Răchită, de asemenea prezent în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA: “O lovitură pentru Hagi, pentru Farul, chiar și pentru Budescu, trebuie să își găsească alt partener”.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA este în direct pe FANATIK.RO Emisiunea poate fi urmărită, în premieră, în aceeași zi, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Alibec pleaca in Qatar

ADVERTISEMENT