Life

Mirela Vaida susține că Viorel și Vulpița sunt urmăriți și hărtuiți de câteva zile: „Am văzut ce s-a întâmplat într-o benzinărie”

18.06.2020 | 18:27
Mirela Vaida sustine ca Viorel si Vulpita sunt urmariti si hartuiti de cateva zile Am vazut ce sa intamplat intro benzinarie
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida susține că Viorel și Vulpița sunt urmăriți de câteva zile, și nu doar de admiratori ori de curioși.

Mirela Vaida susține că Viorel și Vulpița sunt hăituiți

Prezentatoarea le-a spus celor doi invitați permanenți să nu se mai pozeze cu toată lumea, pentru binele lor.

ADVERTISEMENT

Vedeta Antenei 1 le-a sugerat să nu se mai îmbrățișeze cu oamenii și să nu mai dea mâna, având în vedere că încă nu am trecut de focarul de coronavirus.

„Nu mai faceți selfie-uri cu oameni. Nu mai dați mâna cu oricine. A veni oricine de pe stradă, hai că nu îi cunoști, dar voi nu îi cunoașteți. Dați mâna, vă îmbrățișați, nu e în regulă”, le-a spus Mirela Vaida în direct.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea i-a avertizat și că, din cauza problemelor apărute în ultima vreme, după dezvăluirile făcute de Emily Burghelea, există foarte mulți hateri care îi urmăresc, dar și jurnaliști care îi vânează și hăituiesc.

Viorel, gelos pe prietenia dintre Veronica și Rafaelo

Oamenii vă vânează: vă fac poze, vă dau la ziar. Vă zic că e pentru binele vostru. Lumea vă hăituiește mediatic, și nu numai.

ADVERTISEMENT

„Spuneți-ne unde plecați, căci nu se știe ce se poate întâmpla. Să ne dați un reper măcar. Am văzut ce s-a întâmplat într-o benzinărie,nVeronica a fost pozată de paparazzi cu colega noastră, Doina”, a completat Mirela.

De altfel, Viorel a spus că Veronica nu ascultă de staff și s-a arătat extrem de revoltat de faptul că petrece mult timp în culise împreună cu partenerul ei de scenă, cântărețul Rafaelo, alături de care a scos melodia „Sushi Maki”.

ADVERTISEMENT

„Aseară, Veronica a ieșit cu Rafa, în exterior, de gât. S-au dus până la un loc, s-a întors înapoi. Noi nu aveam voie să ieșim. M-a deranjat că a ieșit cu Rafaelo. Eu am stat și am ascultat”, a spus Viorel.

Soțul Vulpiței a amenințat că va face o serie de dezvăluiri despre Veronica, însă a spus că încă nu e momentul potrivit.

 

 

ADVERTISEMENT