Sport

2.300 de kilometri pentru a susține Ceahlăul. Gestul de milioane al fanilor moldoveni

Suporterii Ceahlăului de la GATE 7 - CSMC au parcurs 2.300 de kilometri în startul sezonului pentru a susține echipa favorită.
20.08.2023 | 09:12
2300 de kilometri pentru a sustine Ceahlaul Gestul de milioane al fanilor moldoveni
Câți kilometri au parcurs în startul sezonului suporterii Ceahlăului pentru a-și susține echipa favorită. Foto: Facebook- @GATE 7 - CSMC
ADVERTISEMENT

Ceahlăul Piatra Neamț a câștigat partida din deplasare, scor 2-0 cu ACS Viitorul Târgu Jiu, în etapa a 3-a din Liga 2 Casa Pariurilor. Formația moldoveană a fost susținută la Târgu Jiu de 12 membri care fac parte din GATE 7 – CSMC, grupare de suporteri a Ceahlăului. Cum au parcurs suporterii moldoveni 2.300 de kilometri în startul sezonului.

2.300 de kilometri pentru a susține Ceahlăul

Cei 12 suporteri ai Ceahlăului care au făcut deplasarea la Târgu Jiu au plecat la ora 00:30 din Piatra Neamț și au dat curs unei aventuri pe o distanță de 1.000 kilometri dus-întors. Gruparea de suporteri a fostei echipe finanțate de Gheorghe „Pinalti” Ștefan a însoțit echipa și în deplasările de la Hunedoara și Rădăuți.

ADVERTISEMENT

Astfel, în total, suporterii moldoveni au parcurs 2.300 de kilometri în startul sezonului, după deplasările de la Hunedoara, Rădăuți și Târgu Jiu. În prima etapă din campionat, Ceahlăul a pierdut pe terenul celor de la Corvinul Hunedoara, scor 1-2.

Ulterior, suporterii din GATE 7 – CSMC au susținut echipa în victoria cu Bucovina Rădăuți, scor 2-0 în turul 3 preliminar al Cupei României. Ultima oară, galeria Ceahlăului a mers la Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT

Gest de milioane al fanilor moldoveni

În a doua etapă, Ceahlăul a câștigat meciul de pe teren propriu, scor 4-0 cu CSM Reșița. La victoria categorică a moldovenilor au asistat nu mai puțin de 5.000 de fani. Suporterii formației lui Cristi Pustai i-au adus un omagiu lui Florin Alexandru.

Suporter extrem de devotat Ceahlăului, Florin Alexandru a murit înaintea debutului echipei sale la revenirea în eșalonul secund. Aflat în scaun cu rotile, Florin Alexandru a murit la începutul lunii iunie. Suferea de „Distrofia musculară Duchenne”.

ADVERTISEMENT

GATE 7 – CSMC i-a oferit un abonament pentru sezonul 2023-2024 tatălui acestuia, Vasile Dogariu. „Peste 5.000 de persoane au fost alături de galben-negri la prima apariție pe teren propriu în eșalonul secund. Am dorit ca la acest meci să ne amintim de suporterul care nu a mai apucat să trăiască alături de noi bucuria promovării echipei în Liga 2. 

Suporteri Ceahlăul

„Ne-am făcut o promisiune: să ducem mai departe pasiunea lui Florin Alexandru”

Totodată ne-am făcut o promisiune: să ducem mai departe pasiunea lui Florin Alexandru în ceea ce privește susținerea echipei pe care o iubim, motiv pentru care am hotărât să îi oferim tatălui său, Vasile Dogariu, un abonament pe viață la meciurile echipei CSM Ceahlăul”, se arată într-un comunicat emis de GATE 7 – CSMC.

ADVERTISEMENT

Ceahlăul suporteri

Pentru Ceahlăul Piatra Neamț urmează duelul de pe teren propriu cu CS Mioveni, sâmbătă, 26 august, în etapa a 4-a. Calificată în play-off-ul Cupei României, formația lui Cristi Pustai își va afla miercuri adversara în urma tragerii la sorți de la Casa Fotbalului.

ADVERTISEMENT
Tags: