Sport

20.000 de euro pentru un început de 2022 perfect! Biletul pe care nu ai voie să-l ratezi în wekeend!

Noul An nu a debutat sub cele mai bune auspicii pentru pariori. Competițiile de goluri din Europa, gen Belgia, Elveția sau Olanda nu s-au reluat, iar echipele din Top 5 se urnesc mai greu, ca după Sărbători.
13.01.2022 | 11:44
20000 de euro pentru un inceput de 2022 perfect Biletul pe care nu ai voie sal ratezi in wekeend
Vrem să spargem gheața cu un super-bilet de 100.000 de lei!
ADVERTISEMENT

De parcă n-ar fi fost de ajuns, valul 5 al pandemiei a dat peste cap totul: multe echipe sunt decimate, fotbaliștii sunt trimiși în izolare de pe o zi pe alta, iar acest lucru evident că provoacă bătăi de cap în alegerea celor mai bune pronosticuri.

Ne așteaptă însă un weekend cu o ofertă bogată și cu o veste bună. Se reiau campionatele în Belgia și Olanda acolo unde golurile sunt la ordinea zilei. În plus, SUPERBET vine și cu o ofertă specială în această lună!

ADVERTISEMENT

Riscăm un pic cu ”leii africani” și nu dăm greș cu belgienii!

Începem biletul cu trei meciuri de vineri. Chiar dacă a pornit la fel de sterp ca de obicei, Cupa Africii are niște cote uriașe pentru goluri. Senegal este o formație doldora de vedete, cu Mane, Keita Balde și Boulaye Dia (Villarreal) în atac. După ce în lot a izbucnit un focar de Covid în urmă cu o săptămână, ”Leii din Teranga” vor recupera mai mulți jucători, în frunte cu portarul Edouard Mendy. Un 2+ este de neratat, la cotă 1.62.

Tot de neratat este și meciul de deschidere al etapei din Bundesliga. Dortmund a întors miraculos runda trecută la Frankfurt, 3-2 de la 0-2 și este de așteptat un nou meci de goluri cu Freiburg, o echipă într-o ușoară scădere de turație.

ADVERTISEMENT

Încheiem ziua cu primul meci din Belgia, Gent – Kortjik, acolo unde sperăm la un 3+ fără emoții.

Spectacol de gală la Manchester

Sâmbătă deschidem biletul cu două jocuri bune, de prânz. În Premier League, Manchester United are șansa de a ucide campionatul în cazul unei victorii. Chelsea încă este măcinată de probleme. Interviul bizar al lui Romelu Lukaku din presa italiană a picat greu în vestiarul și așa răsfirat de accidentări și de COVID. Elevii lui Tuchel vor da totul pentru o stopa marșul triumfal al ”cetățenilor”, dar ne așteptăm ca gazdele să nu piardă într-un meci de minim două goluri.

ADVERTISEMENT

Se reia și 2 Bundesliga, iar St Pauli este una din favoritele din acest an la promovare, dar și una din favoritele noastre în selecțiile pentru meciurile de 3+! Din liga a doua mergem în prima ligă a Germaniei. Lepizig are prima șansă la Stuttgart iar Union Berlin – Hoffenheim și Monchengladbach – Leverkusen sunt cele mai clare GG-uri ale zilei.

Se anunță meci de goluri și la Salernitana – Lazio, iar Juventus nu-și mai permite pași greșiți în fața lui Udinese, una din grupările cele mai lezate de pandemie din Serie A, în acest început de an.

ADVERTISEMENT

Închidem ziua cu al doilea meci din Belgia, tot un 3+ spectacol la Seraing – St. Gilloise.

”Dublă” interesantă din Premier League

Și duminică începem devreme pe bilet. Se reia campionatul și în Olanda, iar Ajax, chiar dacă este lipsită de aportul ”tunarului” Sebastian Haller, plecat la Cupa Africii, are suficiente resurse pentru o victorie de rutină la Utrecht.

Cam de la aceeași oră, Sassuolo și Empoli pot oferi un meci de ambele marchează fără probleme, iar Rennes are o misiune extrem de facilă în fața lui Bordeaux, echipă care a pus pe liber 6 jucători în această săptămână.

Avem o ”dublă” interesantă și în Premier League, acolo unde golurile nu pot lipsi în derby-ul londonez Tottenham  – Arsenal, iar West Ham este de presupus că își va continua marșul triumfal din campionat și nu va pierde în fața mediocrei Leeds, măcinată de absențe.

Am lăsat un singur meci în coada biletului, o nouă dispută din liga belgiană, Genk – Beerschot, un fel de cireașa de pe tortul de goluri din acest campionat spectaculos.

Din 17 meciuri am făcut o cotă de 1550 pe care am plasat-o cu o miză de 40 de lei (4 bilete x 10 lei), pentru un câștig de 100.000 de lei. Poți juca și tu biletul sau te poți inspira din recomandările noastre. De asemenea, nu uita de promoția specială, oferită de Superbet în această lună!

ADVERTISEMENT