Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dragomir, propus președinte la Rapid! „Nu te uiți la mine în pașaport?” Mitică anunță ce plan are! „Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf

Horia Ivanovici l-a propus președinte la Rapid București pe Mitică Dragomir, iar fostul șef de la LPF știe rețeta succesului din Giulești.
26.04.2024 | 09:00
Dragomir propus presedinte la Rapid Nu te uiti la mine in pasaport Mitica anunta ce plan are Daca nu sa fiu rastignit pe Arcul de Triumf
Dragomir, propus președinte la Rapid! „Nu te uiți la mine în pașaport?” Mitică anunță ce plan are! „Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici l-a cerut președinte pe Mitică Dragomir la Rapid București, iar răspunsul „Oracolului de la Bălcești” a venit pe loc. Fostul șef de la LPF i-ar lua pe Marius Șumudică și Robert Niță la gruparea din Giulești și ar schimba strategia Centrului de Copii și Juniori.

Dragomir, propus președinte la Rapid: „Nu te uiți la mine în pașaport?”

Rapid București nu are rezultatele așteptate în play-off, iar acționarii sunt așteptați să mute atât pe banca tehnică, cât și în conducere. Daniel Niculae este directorul sportiv al giuleștenilor, iar gruparea de sub Podul Grant este în căutarea unui președinte.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici este de părere că Mitică Dragomir este soluția perfectă pentru postul de președinte de la Rapid București. Directorul FANATIK spune că giuleștenii ar fi invincibili cu fostul șef de la LPF în conducere.

„Am și eu o întrebare, dacă nu se supără Robert Niță că îi iei postul. De ce nu vii președinte la Rapid? Pe cuvântul meu dacă nu te-aș pune președinte la Rapid, nu exagerez cu ceva. Te-aș pune președinte la Rapid, faci o echipă cu Șucu și Angelescu și îi spargeți pe toți”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a dezvăluit care sunt măsurile pe care le-ar lua la Rapid București, după seria de rezultate negative din play-off. „Oracolul de la Bălcești” ar schimba politica Centrului de Copii și Juniori.

„Să te uiți la mine în pașaport, peste un an fac 80 de ani! Aș face în felul următor, aș schimba tot ce există la Centrul de Copii și Juniori, aș aduce profesioniști din Franța. Aș face o selecție din toată țara pe banii mei, îi țin la hotel pe banii mei”, a spus Dragomir.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică și Robert Niță nu ar lipsi de lângă Dragomir: „Obligatoriu amândoi”

„Să fie între 14 și 15 ani, aș face două săptămâni de selecție. În tribună invit cei mai mari fotbaliști ai țării, le dau o cafea, o friptură la stadionul Giulești. Aș pune la punct Centrul de Copii și Juniori, aș da tot afară.

Aș face o selecție de 60 de copii între 12 și 16 ani, dar cei de 14, 15 ani să bată deja la porțiile primei echipe. La echipa mare l-aș aduce pe nebunul de Șumudică și pe Niță, obligatoriu pe amândoi. Le-aș da toată puterea și dacă nu au rezultate i-aș arunca în gura galeriei.

ADVERTISEMENT

Șucu a spus: «Pe banii mei am adus spuma rapidiștilor, dacă nici ei nu au rezultate înseamnă că este ceva în neregulă». Robertinho îmi mai dai câte un telefon, iar eu gratis îți spun ce să faci. Dacă după un an de zile nu bați tot, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf”, a mai spus Dragomir la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT