Life

3 ani de la moartea actriței Tamara Buciuceanu. Cine a fost marea ei dragoste, a iubit un singur bărbat toată viața

Au trecut trei ani de la moartea actriței Tamara Buciuceanu. Cine a fost marea ei dragoste, bărbatul alături de care a stat 33 de ani.
15.10.2022 | 10:17
3 ani de la moartea actritei Tamara Buciuceanu Cine a fost marea ei dragoste a iubit un singur barbat toata viata
3 ani de la moartea actriței Tamara Buciuceanu. Cine a fost marea ei dragoste. Foto: Facebook / Tamara Buciuceanu
ADVERTISEMENT

Tamara Buciuceanu a avut o singură mare iubire. Medicul Alexandru Botez este bărbatul care a făcut o fericită vreme de 33 de ani, cât au fost căsătoriți.

Au trecut trei ani de la moartea actriței Tamara Buciuceanu

Au trecut trei ani de la moartea actriței Tamara Buciuceanu, faimoasă pentru rolul din Liceenii și nu numai. Aceasta a avut o singură dragoste adevărată.

ADVERTISEMENT

Medicul anestezist Alexandru Botez a fost cel care a fost soțul faimoasei actrițe Tamara Buciuceanu, cel căruia i-a preluat și numele după căsătorie.

Tamara Buciuceanu și soțul ei erau foarte discreți, iar actrița nu vorbea prea des despre bărbatul din viața ei, singurul pe care l-a iubit.

ADVERTISEMENT

Dar când făceau acest lucru, Tamara Buciuceanu avea numai cuvinte frumoase de spus și se vedea mare iubire care există între actriță și soțul ei.

Alexandru Botez a murit în 1996, după ce a fost căsătorit devreme de 33 de ani cu marea actrița. Aceștia au avut o mare durere, aceea că nu au devenit părinți.

ADVERTISEMENT

Tamara Buciuceanu povestea că ea și soțul ei s-au cunoscut datorită unei prietene, care a spus că medicul este un bărbat serios. Actrița spunea că a fost o femeie de casă și o gospodină bună.

“Pe soţul meu l-am cunoscut prin intermediul unei bune prietene, Graţiela. Mi-a spus că este un om serios, care sigur o să-mi placă. Şi aşa a fost! Ne-am căsătorit în 1962 şi am rămas împreună 33 de ani, până când el a plecat la Ceruri. Am fost o femeie de casă şi gospodină”,povestea actrița despre bărbatul iubit.

ADVERTISEMENT

Tamara Buciuceanu, declarații despre soțul ei, singurul bărbat pe care l-a iubit

În același timp, Tamara Buciuceanu a mărturisit că și soțul a respectat mereu cariera sa și o încuraja mereu. Alexandru Botez se mândrea cu ea.

Tamara Buciuceanu mai povestea despre soțul ei că era un medic excelent care i-a înțeles destinul de artistă.

Mai mult la un moment dat, soțul regretatei actrițe chiar i-a spus că este fericit și cu titlul de prinț consort, făcând referire la faptul că Tamara Buciuceanu era adevărata prințesă din relația lor.

„Alexandru mi-a respectat şi mi-a iubit foarte mult cariera. La un moment dat mi-a spus: ”Dragă, eu mă mulţumesc şi cu titlul de prinţ consort”.

Era un doctor excelent, un om serios, care mi-a înţeles destinul. De un timp mă întristez când mă gândesc la cei care puteau să mai stea lângă mine şi nu mai sunt: soţul, fratele, cumnatul, colegii cu care am împărţit scena.

Nu o să-i uit niciodată şi mă rog ca Dumnezeu să îi aşeze acolo sunt sunt cei drepţi”, a povestit actrița.

ADVERTISEMENT
Tags: