Life

4 ani de la moartea Denisei Răducu! Adelina, sora artistei: ”În sfârșit, pot să mai și zâmbesc”

Pe 23 iulie va fi comemorat decesul Denisei Răducu, cunoscută în showbiz drept Denisa Manelista, iar sora artistei, Adelina, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre ziua care a îndoliat-o.
22.07.2021 | 07:30
4 ani de la moartea Denisei Raducu Adelina sora artistei In sfarsit pot sa mai si zambesc
Adelina, sora Denisei Raducu, o plange fara incetare pe artista care a murit acum patru ani Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Acum patru ani, Denisa Răducu se stingea din viața în urma unei boli cumplite, la doar 27 de ani. Adelina, sora în brațele căreia a murit Denisa Manelista a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK despre sentimentele care o încearcă acum.

Adelina, sora Denisei Răducu: ”Sunt patru ani de când a murit și nu am zâmbit”

Ziua de 23 iulie este, așa cum recunoaște Adelina, cea mai grea zi cu putință pentru ea, de patru ani încoace. De aceea, de altfel, a preferat să vorbească astăzi cu FANATIK.

ADVERTISEMENT

”Mi-e greu să vorbesc cu cineva pe 23 iulie. E ziua în care plâng fără încetare, stau cu pozele ei, cu albumul nostru în brațe și plâng”, ne-a spus, în exclusivitate, Adelina, sora Denisei Răducu.

Cu toate acestea, mai spune Adelina, timp de aproape ani suferința pe care a resimțit-o a măcinat-o, salvarea ei fiind însă copiii pe care îi are, cele trei fetițe, nepoțelele pe care Denisa le adora, care reușesc de fiecare dată să o scoată din ”butoiul cu melancolie”.

ADVERTISEMENT

”Sunt patru ani de când a murit și nu am zâmbit. Dar, în ultima vreme, copiii au reușit să mă facă să trec peste, să înceapă să mi se închidă rănile”, a mai spus Adelina.

Cum petrece Adelina ziua comemorării decesului artistei

Anul acesta, ne-a spus Adelina, va petrece acasă comemorarea celor patru ani de la decesul Denisei Manelista, supărată că nu a rueșit să ajungă în România pentru a fi alături de părinții lor.

ADVERTISEMENT

”Mi-ar fi plăcut să fiu acasă, lângă mama, să o pomenim împreună pe Denisa. Dar, din păcate, nu se poate. Voi sta acasă, cu albumul ei în față. Sper că nu voi mai plânge atât, dar, vă zic sincer, de fiecare dată când mă gândesc la ea mă doare. Simt un gol în stomac…”, ne-a spus Adelina.

Denisa Raducu
Denisa Raducu a murit acum patru ani, in bratele surorii ei Sursa foto: arhiva personala Denisa Raducu

Mai mult, ne-a dezvăluit Adelina, ultima oară când s-a uitat la fotografia Denisei, a reușit să îndepărteze toate gândurile negative.

ADVERTISEMENT

”În sfârșit, pot să mai și zâmbesc. A fost un efort, dar mi-am amintit ce prostioare făceam împreună în copilărie. Cum mă fraierea să muncesc în locul ei și cum mi-o mai luam pe coajă de la ai noștri pentru năzbâtiile eu. Dar, acum, privind în trecut, pot râde. Și mă ajută momentele în care mi-o amintesc pe ea râzând, avea așa, ca un clopoțel râsul…”, ne-a spus, cu lacrimi în ochi, plină de nostalgie, Adelina, sora Denisei Răducu.

Care au fost ultimele cuvinte ale Denisei Răducu

”Dar, chiar și când îmi amintesc de momentele fericite alături de Denisa, în majoritatea timpului când mă gândesc la ea simt că sufletul nu mai mi-e întreg. Noi, ca surori, nu ne-am certat niciodată, ne-am iubit. O spun sincer, o iubesc și acum și, normal, sufăr când îmi dau seama că nu mai pot pune mâna pe telefon și să o aud vorbind. Dar, din păcate, nu se poate”, ne-a mai spus Adelina, Sora Denisei.

În plus, recunoaște Adelina, cea mai de preț amintire cu Denisa Răducu este una care, pentru ea, cântărește mai mult decât orice prin implicarea emoțională a momentului pentru amândouă surorile.

”Știam că va muri, și atunci, o văzusem cum se simte, știam cât suferă și cum suferă. A murit rostindu-mi numele. Vă dați seama ce înseamnă pentru mine acea amintire? Să o auzi cum își dă ultima suflare rostind `Ade`?”, ne-a mai spus Adelina, în lacrimi, dar cu dragostea e care i-o poartă și acum surorii, reușind să mai și zâmbească totuși.

Denisa Răducu a murit acum patru ani

Acum 4 ani, la prima oră a dimineții zilei de 23 iulie, Denisa Răducu se stingea din viață, în brațele surorii sale, vegheată de mama și de cumnatul ei.

Vestea decesului artistei a îndoliat întreaga lume a muzicii de petrecere, Denisa Răducu având doar 27 de ani la momentul în care se stingea din viață din cauza unul carcinom hepato-celular extrem de agresiv, imposibil de tratat, din păcate.

ADVERTISEMENT