Life

Momente grele pentru Ana Porgras. Medicul a intervenit la Survivor România All Stars

Momente dificile pentru Ana Porgras la Survivor România All Stars. Medicul a trebuit să intervină pentru a-i acorda îngrijiri.
25.04.2024 | 00:35
Momente grele pentru Ana Porgras Medicul a intervenit la Survivor Romania All Stars
Ce i s-a întâmplat Anei Porgras la Survivor România. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Clipe dificile pentru Ana Porgras la Survivor România All Stars. Concurenta a avut nevoie de intervenția medicului competiției din Republica Dominicană. Ce i s-a întâmplat chiar în timpul traseului?

Ce i s-a întâmplat Anei Porgras la Survivor România All Stars 2024

Survivor România All Stars devine o competiție tot mai strânsă, pe măsură ce se apropie de finală. În timpul probelor, care sunt tot mai complicate, unii participanți întâmpină probleme de sănătate. Ce a pățit Ana Porgras?

ADVERTISEMENT

În ediția de marți, 24 aprilie, coechipierii au trebuit să plonjeze în apă de pe un tobogan înalt. Ulterior, au trebuit să treacă de niște obstacole, aplecându-și capul. Ana Porgras a depus un efort prea mare, care s-a reflectat asupra stării sale de sănătate.

Gimnasta a simțit dureri în zona abdominală și a cerut intervenția doctorului show-ului din junglă. ”Nu pot să stau dreaptă”, i-a precizat Ana Porgras medicului. Acesta a dus-o rapid către ambulanță, pentru a fi consultată.

ADVERTISEMENT

S-au schimbat regulile la Survivor România All Stars

Între timp, s-au schimbat regulile la Survivor România All Stars. Concurenții care au mai rămas, 11 la număr, de la Faimoși și de la Războinici, au alcătuit tribul Los Bandidos și au fost nevoiți să-și aleagă câte o poreclă.

”Este o nebunie, trebuie să o trăim până la capăt. Toți merită să fim aici. Este un nou început, merită să vedem ce se o să se întâmple”, a declarat Andrei Ciobanu, după ce acum câteva săptămâni a fost la un pas de eliminare.

ADVERTISEMENT

”E interesant cum trebuie să ne gândim pe cine votăm, când stăm toți împreună. Trebuie să fim loiali echipei noastre, dar să votăm drept”, a declarat și Alex Delea, care a fost completat de TJ Miles : ”Colanul acesta este mult mai greu, foarte important pentru noi, Faimoșii. Am vorbit cu tot tribul, deschis, transparent”, a spus și Tj Miles.

Când va avea loc finala Survivor România All Stars 2024

Survivor România All Stars rulează pe micile ecrane din luna ianuarie. Este un sezon care a reunit cei mai buni concurenți din sezoanele anterioare. Marea finală se apropie cu pași repezi și în curând vom afla cine va ridica trofeul și cecul de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Finala competiției de peste Ocean se va desfășura pe data de 30 mai. Probele se vor transmite de această dată live. Potrivit cancan.ro, cei care vor da bătălia decizională vor fi Zannidache, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu.

ADVERTISEMENT