Life

Diferența uriașă de vârstă dintre Lili Sandu și Silviu Țolul. Prezentatoarea de la Vorbește lumea este mai mare

Ce diferență de vârstă există între Silviu Țolu și Lili Sandu. Puțini se așteptau că relația vedetei de la Pro TV sa reziste.
25.04.2024 | 00:08
Diferenta uriasa de varsta dintre Lili Sandu si Silviu Tolul Prezentatoarea de la Vorbeste lumea este mai mare
Ce diferență de vârstă există între Lili Sandu și Silviu Țolu. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Lili Sandu și Silviu Țolu au relație sudată și formează un cuplu din anul 2015. Totuși, ceea ce nu știe multă lume este că, deși nu-și arată vârsta, prezentatoarea de la Pro TV este cu mult mai mare.

Ce diferență de vârstă există între Lili Sandu și Silviu Țolu

Lili Sandu și Silviu Țolu se iubesc încă din anul 2015 și au împreună un băiețel. Thomas Jay are patru ani, iar vedeta și l-a dorit foarte mult, chiar dacă perioada de după naștere a fost una dificilă.

ADVERTISEMENT

Chiar și iubirea dintre prezentatoarea de la Vorbește lumea și logodnicul său a fost pusă la încercare, dar ce nu știu mulți este că dragostea lor a depășit mai multe bariere, inclusiv cea de vârstă.

Cei doi au demonstrat că nimic nu este mai important decât legătura dintre ei, nici măcar cei 12 ani care îi despart. Vedeta de la Pro TV este cu mult mai mare decât Silviu Țolu, chiar dacă nu își arată vârsta. 

ADVERTISEMENT

Pe 28 mai, Lili Sandu va împlini 44 de ani, în timp Silviu Țolu are numai 32. Vedeta recunoaște că, inițial, s-a temut că diferența majoră dintre ei îi va afecta, dar pe măsură ce relația lor a evoluat, și-a dat seama că nu are de ce să-i fie frică.

„Am simțit și că este un bărbat matur, care gândește sănătos și alături de care m-am simțit bine să petrec timp. Uneori stăm și ne punem multe întrebări, dacă să continuăm să ne vedem cu cineva, dacă să-i răspundem la mesaje și așa mai departe. Eu mi-am dat voie să cred și să văd ce iese. Și uite ce bine am făcut”, a declarat Lili Sandu despre începutul relației cu Silviu Țolu pentru FANATIK.RO. 

ADVERTISEMENT

Care este cel mai greu moment pe care l-au depășit

Lili Sandu și Silviu Țolu formează o echipă puternică, cu toate că există momente tensionate. Vedeta a dezvăluit că ea și soțul său au învățat să le gestioneze și au trecut împreună peste ce a fost mai greu.

„Consider că în fiecare cuplu apar anumite discuții. Însă dacă există iubire și comunicare, nimic nu este imposibil. Așa că nu aș vrea să mă gândesc că a fost un moment mai greu decât altul. Cred că au fost etape de maturizare în doi.

ADVERTISEMENT

Vorbim. Mult și deschis. Așa le aplanăm. Și așa învățăm să nu mai avem discuții pornind de la aceleași motive, cu altă ocazie”, a mai povestit Lili Sandu despre relația sa cu tatăl fiului său.

ADVERTISEMENT
Tags: